Sari la conținut

Fortnite este compatibil acum cu tehnologiile: RTX, NVIDIA Reflex si DLSS


BoGdY

Postări Recomandate

Fortnite-RTX-ON.thumb.jpg.4ffc673ef3154d005c6df1c1adfa7417.jpg

Fortnite este cu siguranta unul dintre cele mai populare titluri in prezent, cu peste 350 de milioane de participanti. Jocul primeste acum suport pentru real-time ray tracing, dar si pentru tehnologia NVIDIA DLSS dezvoltata cu ajutorul inteligentei artificiale; alaturi de alte inovatii de top. In acest mod, aspectul grafic al jocului si performantele obtinute vor atinge urmatorul nivel. Fortnite va primi suport pentru patru functionalitati bazate pe ray-tracing, pentru o experienta de gaming imersiva, printre care se numera:

Reflexii bazate pe ray-tracing – Recreeaza modul in care lumina se reflecta pe suprafetele stralucitoare sau metalice.

Umbre ray-traced – Modeleaza fidel felul in care umbra se propaga pe suprafete pe multiple suprafete si rezolvand problemele asociate cu modul traditional de redare.

Iluminare globala cu ray-tracing – Calculeaza gradul de iluminare a mediului cu o precizie extrem de sporita, iluminand scenele din Fortnite.

Ocluzie ambientala cu ray-tracing – Se intampla fix acolo unde obiectele si suprafetele se intersecteaza, lumina este blocata, creand astfel niste umbre subtile care pot pune in valoare detaliile fine ale suprafetelor.

Daca privim imaginea de ansamblu, tehnologia ray tracing a schimbat complet jocul Fortnite, atigand un nou nivel de detaliu si realism. Sa nu uitam de NVIDIA Reflex, noua tehnologie care imbunatateste scade latenta sistemul. NVIDIA si Epic au colaborat cu cei mai cunoscuti creatori ai jocului pentru a aduce in prim-plan o harta; care vor pune in valoarea noul set de tehnologii noi adaugate.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate