Sari la conținut

Activision ofera 10.000 de beta key-uri pentru noul joc Call of Duty


BoGdY

Postări Recomandate

Activision-COD-Cold-War.jpg.54dfb64d0707376e510f3440c41ca9fb.jpg

Activision a anuntat in mod oficial noul joc Call of Duty: Black Ops Cold War. Inainte de lansarea propiu-zisa a jocului, va exista un program beta de testare a jocului deschis publicului. Accesul poate fi obtinut in prezent daca precomanzi o versiune specifica a jocului; existand o alternativa. Poti pune mana pe joc mai devreme fara a cheltui vreun ban. Activision ofera 10.000 de coduri beta in acest weekend. Tot in acest weekend vor organiza si primul lor campionat. Duminica pe 30 August, ora locala 23:00, compania va oferi codurile de acces beta spectatorilor care urmaresc stream-ul difuzat pe site-ul evenimentului.

Are cineva nevoie de putin ajutor? Glumesc, vei fi nevoit doar sa-ti aduci aminte parola contului tau Activision, pe care il vei utiliza mai departe pe site-ul evenimentului adaugat de mine mai sus. Nu ramane in final decat sa-ti alegi versiunea pe care vrei sa o joci: PC, PS4 sau Xbox One si esti gata de joaca daca ai fost norocos. Pe langa codurile digitale de acces, jucatorii pot urmari difuzarea live a evenimentului pentru driverse iteme in joc; spray-uri graffiti si skinuri pentru arme custom.

Activision nu a mentionat inca perioada in care programul beta va fi activ, desi jocul este pregatit de lansare pe noiembrie 13.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate