Sari la conținut

Veteranului Bungie Joseph Staten se intoarce pentru Halo Infinite


BoGdY

Postări Recomandate

Joseph-Staten-2048x1152.thumb.jpg.7db20cbd178fc8107950d095b5ff8b9a.jpg

Joseph Staten, omul aflat in spatele primelor jocuri din franciza Halo produsa de catre Bungie, s-a intors recent; pentru coordonarea echipei dezvoltatoare a jocului Halo Infinite. Staten a lucrat in trecut pentru Bungie ca director pe zona de cinematici pentru primele trei jocuri originale Halo: Combat Evolved, Halo 2 si Halo 3. In urma problemelor intampinate pe parcurs, Microsoft si dezvoltatorul 343 Industries; au solicitat ajutorul sau pentru a finaliza titlul cat mai rapid. Cel mai probabil, Halo Infinite va fi pregatit de lansare abia la inceputul lui 2021.

Intr-o declaratie oferita initial pentru Bloomberg, Joseph Staten si-a anuntat intoarcerea sa pentru seria Halo, intr-un post pe contul de Twitter. Inclusiv pe blog-ul oficial al jocului, dezvoltatorul 343 Industries si-a exprimat entuziasmul in urma intoarcerii sale. Eu unul sunt foarte incantat de aparitia lui Staten. Am jucat primul joc Halo in copilarie cu mare placere datorita lui. Scenele erau cu adevarat palpitante iar firul narativ al povestii m-a tinut captivat in fata ecranului.

halo-infinite-1120x630.thumb.jpg.377ff4b93d1da28a0e7e82cf448283ae.jpg

Pentru cine este mai putin familiarizat cu subiectul, Joseph Staten a lucrat pentru Bungie inclusiv pentru jocul Destiny; inainte de-a ajunge in familia Xbox Games Studios din 2014. Daca ti-au placut la nebunie personajele si firul narativ al seriei Halo, el se face vinovat de toate (in sensul bun al cuvantului, evident). Astept cu nerabdare urmatorul joc Halo Infinite, sper ca povestea sa fie una de calitate. Jocul ar urma sa fie lansant pentru Xbox One, Xbox Series X si PC.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate