Sari la conținut

Epic reuseste sa salveze Unreal Engine, insa Fortnite nu revine pe iOS


BoGdY

Postări Recomandate

Fortnite-iOS.jpg.fd5ed71602c0a05a9c297219528f53ba.jpg

In urma unui proces ce a avut loc pe Zoom, un judecator a decis soarta disputei dintre Epic si Apple. Lucrurile stau cam asa: Apple vrea sa blocheze toate conturile de dezvoltatori a celor de la Epic si sa le interzica accesul la platformele sale incepand cu 28 August. De cealalta parte, Epic se plange ca daunele aduse de interzicerea jocului Fortnite pe iOS ar fi ireparabile. Dar adevarata problema este cu Unreal Engine. Din acest motiv am vazut si suport din partea Microsoft in aceasta problema. Compania sustine ca UE este o parte vitala a industriei de jocuri. In acest fel, Apple ar afecta mai multe companii mici care nu au capitalul si puterea celor de la Epic.

Rezultatele oferite de judecator au fost insa un amestec. Epic a castigat accesul la iOS si integrarea Unreal Engine cu platformele celor de la Apple. Aceasta decizie a fost motivata prin ideea pe care a prezentat-o si Microsoft zilele trecute: decizia de a interzice UE pe platformele Apple ar rani multe companii, nu doar pe Epic.

Insa Apple nu a iesit cu mainile goale din aceasta infruntare. Daca tot nu au putut interzice Unreal Engine pe platforma sa, compania a primit castig de cauza in cazul Fortnite. Asadar, jocul nu va reveni pe iOS acum sau in viitorul apropiat; sau niciodata. Deci daca aveti un iPhone cu Fortnite instalat, se poate sa-l puteti vinde unor fra… fani la un pret mai mare. Ramane sa vedem cum va evolua aceasta chestiune si daca jocul va mai primi suport in viitor pe dispozitivele pe care este inca instalat

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate