H A D E S Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Buna ziua , iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea ! CosmiNN : Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? JusT_A_RabbiT : Salutare , Ma numesc Adelin Marius Dobre am 22 de ani si sunt Din Orsova , Mehedinti CosmiNN : Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? JusT_A_RabbiT : Da am un frate mai mic , ma inteleg super bine cu el RESPEEECT CosmiNN : Ce gen de muzica asculti ? JusT_A_RabbiT : In general ascult Rap si Rock dar nu am pretentii nici la o manea cand simt nevoia ) CosmiNN : Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? JusT_A_RabbiT : Am avut un timp undeva in 2015-2016 in care imi faceam aparitia si pe scena Dar a fost demult CosmiNN : Ai vreun talent sau o abilitate aparte ? JusT_A_RabbiT : Rabdarea este cea mai ok abilitate a mea )) CosmiNN : Cand erai mic, ce doreai sa devii? JusT_A_RabbiT : Sincer nu aveam un gand de genul voiam sa fiu recunoscut orice asi deveni... CosmiNN : Ce jocuri î?i faceau placere sa le joci cand erai mic? (Jocurile copilariei) JusT_A_RabbiT : V-ati ascunsea , Lapte Gros si multe altele nu mai retin denumirile exacte )) CosmiNN : Iti place sa colectionezi anumite obiecte ? Ai avut vreodata o colectie ? JusT_A_RabbiT : Am avut o colectie de cartonase cand am fost mic dar nu a mers )) CosmiNN : Care este frica ta? JusT_A_RabbiT : Nu sunt cu biserica si chestii dar cred ca de Dumnezeu , nu sunt religios sa merg in fiecare zi la biserica dar cred in el CosmiNN : Cum ai vedea tu relatia perfecta ? JusT_A_RabbiT : Relatia perfecta pentru mine este Incredere ,Sinceritate si Iubire desigur (Sentimental mode activated )) ) CosmiNN : Esti un fan al stilului de viata sanatos ? JusT_A_RabbiT : Nu chiar ... Aici nu comentez )) CosmiNN : Ce meserie practici sau doresti sa practici pe viitor? Ce planuri ai ? JusT_A_RabbiT : Ca meserie constructor dar pe viitor cine stie CosmiNN : Care sunt defectele & calitatile tale ? JusT_A_RabbiT : No comment habr nu am nici de defecte nici de calitatii sunt EU )) CosmiNN : Cum decurce o zi din viata ta ? JusT_A_RabbiT : Ma trezesc deschid o bere apoi PC in mare parte stau la asistenta desigur inchid pc apoi dorm )) CosmiNN : Ne poti lasa o poza sau mai multe poze cu tine ? JusT_A_RabbiT : https://imgur.com/a/4xjprta CosmiNN : Unde te vezi in urmatorii ani ? JusT_A_RabbiT : Nu prea departe imi place stilul de viata actual ))))) CosmiNN : Iti place sa calatoresti ? daca da , unde ? JusT_A_RabbiT : Am calatorit in copilarie mai mult dar daca ar fii sa mai merg intr-o calatorie cred ca Vietnam pentru ca e o tara comunista si poti vedea oamenii care pretuiesc putinul pe care il au Acum iti voi adresa cateva intrebari legate de comunitate ! CosmiNN : Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? JusT_A_RabbiT : Prima data cand am intrat aici pe comunitate am avut surprinderea sa vad ca detinatorii nu au figuri sa spun asa si incearca sa ajute orice player deci am o parere foarte buna RESPECTELE MELE CosmiNN : Ce te-a facut sa alegi comunitatea LEAGUECS ? JusT_A_RabbiT : Prietenia si Nebunia ce am legat-o cu multi oameni CosmiNN : Ce ai schimba sau adauga pe forum ? JusT_A_RabbiT : Cred ca asi implementa niste badge-uri cu diferite concursuri gen ecusoane CosmiNN : Poti enumera cativa din "prieteniii" tai de pe acest forum / ts ? JusT_A_RabbiT : Am foarte multii ai timp? )) X-tream , Spp , Manda , Original , Bau , Knd*Black , Basu , echipa de la asistenta si multii altii CosmiNN : Un mesaj pentru utilizatorii comunitatii LEAGUECS ? JusT_A_RabbiT : SA FITI CUMINTE SI NU MAI CAUZATI PROBLEME )))))))) Multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsurile tale sincere la intrebari ! Zi faina. Acesta a fost interviul @CosmiNN; -> @JusT_A_RabbiT
LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat August 25, 2020 LCS PREMIUM Postat August 25, 2020 Multumesc Multumesc
ElderGods Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 @JusT_A_RabbiT nu il cunosc de multa vreme dar din cate am stat cu el pe ts se observa ca e un om de nota 10 +
LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat August 25, 2020 LCS PREMIUM Postat August 25, 2020 Acum 3 minute, ElderGods a spus: @JusT_A_RabbiT nu il cunosc de multa vreme dar din cate am stat cu el pe ts se observa ca e un om de nota 10 + Multumesc mult
Blu3HaSky Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Super interviu ! Tot astept snitelele alea sau macar o friptura de iepuie
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.