Sari la conținut

Hartile din Battlefield VI au fost gandite pentru 128 de jucatori


BoGdY

Postări Recomandate

Battlefield-VI.jpg.0b342ed00d5bbb079ceed0b19a50a76a.jpg

Desi Battlefield VI nu a fost anuntat in mod oficial inca, zvonurile despre acesta au inceput sa circule pe internet. In urma cu patru zile, Tom Henderson, persoana care a mai oferit in trecut informatii corecte; pentru jocurile Call of Duty si Battlefield a mentionat o nou serie de informatii noi pe pagina sa de twitter. Dezvoltatorul seriei, DICE, a gandit hartile pentru un numar de peste 128 de jucatori. Desigur, nu vor lipsi nici luptele de 32 vs 32 dupa cum am fost obisnuiti pana acum.

 

De asemenea, Tom Handerson a mentionat posibila includere a modului de joc battle royale in Battlefield VI. Nu se stie cu exactitate daca aceasta miscare se va intampla intr-un final. Aparent, EA si DICE au prezentat interes pentru acest mod de joc popular. Acest lucru ar putea duce si la un joc free to play Battlefield battle royale, un competitor direct pentru Call of Duty: Warzone. Aici ridic putin semnul de intrebare deoarece BF5 are introdus  un astfel de mod, numit Firestorm. Modul nu a prins atat de bine pe cat se asteptau ei, cel putin in perioada respectiva.

Zvonurile spun ca jocul se afla inca in dezvoltare desi nu am primit vreo informatie oficiala. Pe langa dezvoltarea lui Battlefield VI, DICE ar pregati si o versiune remasterizata a jocului Battlefield 3. Chiar nu stiu la ce sa ma astept sincer, un mod battle royale inclus in urmatorul titlu sau un joc de sine statator?

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate