Sari la conținut

[Prezentare] KILLJOY


Erikutz

Postări Recomandate

  • Nume: Prezentare campion Kilijoy
  • Descriere: Cel mai recent agent al lui Valorant provine din Germania și este un expert tehnic care utilizează o mână de gadgeturi pentru a închide obiectivele
  • Prezentare(Imagini/Videoclipuri):  
  • Alte precizari: mai jos aveți mai multe informații
  • Sursa: Click

 

 

INSTRUMENTELE DEFENSIVE ALE LUI KILLJOY

  • Primul articol din setul de instrumente al lui Killjoy este cel mai controversat al său, Turnul. Killjoy poate implementa o mică turelă care va trage într-o explozie de trei runde la orice inamic pe care îl detectează. Turela trebuie să mențină linia vizuală pentru a începe, dar poate fi aprinsă și orbită de abilitățile de fum. Turela nu dăunează semnificativ, dar este un instrument eficient pentru identificarea locațiilor inamice și deturnarea atenției lor. Există o scurtă întârziere de la momentul în care Killjoy plasează turela până când activează lăsând-o vulnerabilă. Dacă este distrusă, turela are un recul de 45 de secunde sau poate fi recuperată pentru o recurgere la 20 de secunde. Killjoy a fi capabil să-și plaseze și să-și recupereze turela în mod liber o face pricepută în repoziționarea și tranziția între locurile bombei.
  • A doua abilitate a lui Killjoy, Alarmbot, este un robot mic, care este plasat și devine invizibil odată ce se instalează. Botul poate fi detectat atunci când inamicii se apropie și poate fi distrus, similar cu Trapwire-ul lui Cypher. Dacă un inamic pășește pe raza Alarmbotului fără a-l distruge, robotul va detona, va face daune și va provoca o debufare. Amortizarea face ca jucătorii afectați să fie susceptibili la daune mai mari. Pentru a profita la maxim, convergeți rapid asupra unui inamic afectat pentru a face daune maxime. Alarmboy este o abilitate puternică și fiabilă de colectare a informațiilor.
  • Nanoswarm este metoda lui Killjoy de a elimina pagubele și de a închide inamicul pe urmele lor. Grenada plasabilă poate fi detonată de la distanță oriunde pe hartă și este cea mai utilă atunci când este plasată sub un Cypher Trapwire sau de Alarmbot. Grenada este invizibilă pentru dușmani până când se află la câțiva metri și nu poate fi detonată decât după ce aterizează. Cu o planificare atentă, Nanoswarm este mai puternic decât majoritatea abilităților Molotov. Grenada este folosită pentru a dezlipi cocoșurile, pentru a împărți echipa inamică și pentru a stabili o defuncție a vârfului. Nanoswarm suferă o cantitate semnificativă de daune, așa că folosiți-l pentru a scoate punctele de sufocare sau pentru a opri o apăsare.

 

UN ALT OP ULTIMATE

  • Abilitatea ei finală, Lockdown este un far mare care este plasat pentru a inhiba mișcarea oricărui dușman prins în raza sa. Abilitatea este un stâlp stralucitor voluminoasă care poate fi distrus și după 12 secunde detonează. Orice inamic prins pe rază are o viteză de mișcare insuportabil de lentă și nu este în măsură să-și folosească abilitățile sau arma. Blocarea permite lui Killjoy să închidă obiectivele, să elimine o zonă sau să transforme complet meciul pe cap. Există o mulțime de dezbateri cu privire la modul în care Killjoy este suprem, dar are dezavantajele sale. Inamicii pot vedea raza de blocare înainte de a detona, oferindu-le 12 secunde pentru a scăpa sau pentru a executa fața. Folosirea funcției de blocare pentru a opri ceasul este o metodă obișnuită pentru a închide apelurile închise și a utiliza maximul la maxim.
  • Killjoy prosperă pentru imprevizibilitate. Plasarea abilităților sale, în primul rând Alarmbot și Turret în aceeași poziție nu va duce decât la distrugerea lor înainte de a oferi orice utilitate reală. Debufful vulnerabilității Alarmbot poate face Turretul o amenințare reală și permite echipei tale să devină agresivă. Instrumentele ei se învârt în jurul identificării poziției inamicului și cumpărând suficient timp pentru ca echipa ta să facă rotiri și să asigure uciderea. Dacă Killjoy pierde utilitatea devreme într-o luptă, ea trebuie să se retragă și să se repoziționeze. Identificarea avansurilor inamice și încetinirea lor pentru a obține avantajul pozițional este specialitatea lui Killjoy.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate