Sari la conținut

Croitoru se mândrește cu noua "perlă" de la Botoșani: "O să vedeți voi unde ajunge! Are ofertă din Italia"


Erikutz

Postări Recomandate

FC Botoșani continuă să lanseze pe piață jucători importanți, iar formația moldoveană speră să reușească o nouă lovitură financiară.

image.thumb.png.23661541c564a1ce16e58cc4d9fe92b5.png

 

 

După ce Andrei Chindriș (21 de ani) s-ar fi înțeles deja cu formația belgiană Mouscron, FC Botoșani urmând să primească 700.000 de euro, și Denis Haruț (21 de ani) a ajuns în atenția echipelor importante.

Marius Croitoru: "O să vedeți voi unde ajunge Haruț! Eu nu prea mă înșel"

Fundașul dreapta, care poate evolua și în centru, a încheiat primul sezon la Botoșani, iar Marius Croitoru spune că internaționalul de tineret a avut deja o ofertă din Italia, însă are șanse mici să plece în această vară.

Croitoru are încredere mare în Haruț, pe care îl vede un titular în echipa națională a României. Momentan, timișoreanul a făcut parte din stagiul de pregătire al reprezentativei U21, de la Buftea.

Citat

"Am oferte și pentru Haruț, dar nu pleacă acum. Eu am mai zis, dar lumea râdea de mine când spuneam că e de naționala mare. O să vedeți voi unde ajunge, eu nu prea mă înșel. Eu știu că are ofertă din Italia, dar domnul Iftime știe mai bine. În momentul ăsta nu se pune problema ca Haruț să plece.

Haruț e fundaș dreapta, dar l-am mai folosit în centru când nu l-am avut pe Miron. A avut 4-5 meciuri când a jucat cu Chindriș și au făcut-o foarte bine, chiar dacă aveam un cuplu defensiv de 20 de ani. Eu aș vrea să-l folosesc mai mult în dreapta", a declarat Croitoru, la Digi Sport Special.

Denis Haruț a crescut la echipa celor de la ACS Poli Timișoara, iar în 2019 a făcut pasul la FC Botoșani, unde a devenit titularul postului de fundaș dreapta.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate