Sari la conținut

Cum ar arata The Witcher 3 daca ar fi lansat anul asta?


BoGdY

Postări Recomandate

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Beauclair_is_all_kinds_of_fancy_RGB_EN.thumb.png.db361e75a11f379dd49461395a8a7580.png

The Witcher 3 este fara doar si poate unul dintre cele mai importante jocuri din istoria gaming-ului. Unii merg chiar mai departe de atat si zic ca ar putea la fel de bine sa fie cel mai bun joc lansat vreodata; o afirmatie cu care nu rezonez, dar pe care n-o pot condamna. Anii au trecut insa peste el, iar Geralt parca arata mai obosit, mai aproape de pensie. Cum ar fi fost oare daca jocul ar fi fost lansat in 2020?

Un modder recunoscut in comunitatea The Witcher 3 a lansat un video pe YouTube. Acesta ne ofera cateva exemple de modificari pe care le va aduce jocului prin intermediul noului sau proiect. O reimaginare in HD a texturilor, care fac jocul sa para cu cel putin doi-trei ani mai tanar.

 

Modul se numeste The Witcher 3 HD Reworked Project si aduce texturi foarte clare, dar in acelasi timp performante. Partea cea mai buna este ca aceasta modificare nu va avea un impact asupra performantei. Daca poti rula jocul la setari maxime, nu vei avea nici o problema cand vine vorba de noile texturi HD. Daca vreti mai multe comparatii intre jocul original si versiunea modificata, le veti gasi pe canalul creatorului.

PC-ul ramane platforma suprema, orice ar spune multi!

Pana la urma, The Witcher este seria care a creat si toata imaginea PCMR si toate razboaiele intre gamerii de pe PC si cei de pe console. Era si normal ca tot aceasta serie sa fie o destinatie de vacanta pentru gameri. Acel ceva la care te intorci mereu si parca an de an, pare mai bun. Mai frumos si mai dichisit, dupa ce o multime de oameni au continuat sa il aranjeze. Cred ca asta dovedeste de ce PC-ul ramane intr-un loc special in inimile multora si de ce reuseste sa isi pastreze valoarea ca si platforma. Tocmai mi s-a deschis apetitul pentru The Witcher 3. Deja stiu ce fac concediul asta 😀

 

The-Witcher-3-Geralt.jpg.f52e376a4a3990e6c423a94e93373635.jpg

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate