Sari la conținut

Grand Theft Auto VI pare departe pe masura ce GTA Online va primi cel mai mare update de pana acum


BoGdY

Postări Recomandate

gta-5-gunrunning-2.thumb.jpg.2078b5f822511adb5874b0d4c99ce313.jpg

Rockstar Games tocmai a anuntat ca GTA Online si RDR Online se pregatesc pentru niste update-uri foarte interesante. Acestea vor veni in saptamanile ce urmeaza. In plus, populatia online din Los Santos ar trebui sa se pregateasca pentru ceea ce compania numeste „cel mai mare update de pana acum”. Acesta din urma va fi lansat in 2020. In acest fel, cred ca Rockstar se va concentra pentru inca ceva timp pe GTA Online, pe masura ce sansele de a vedea Grand Theft Auto VI curand, scad.

Intr-o postare pe Newswire, Rockstar sustine ca jucatorii de GTA Online se pot astepta la un update candva in aceasta vara. Pana la urma, ne apropiem de August. Noua actualizare ar aduce „un mix amuzant de continut divers din universul jocului”. Nu sunt sigur ce vrea sa insemne asta, dar sunt curios daca vor reusi sa mai umple harta, care de altfel se simte goala. In acelasi timp si RDR Online va primi un update mare. Acesta urmeaza sa fie lansat chiar in aceasta seara.

EdserXGWsAAVgvg.png.34fffd9bb3d224bffbb94a5b671f9a07.png

 

Grand Theft Auto VI este un vis indepartat

Candva scriam despre faptul ca 2023 va fi anul in care Rockstar va lansa Grand Theft Auto VI. Asta se intampla inainte de evenimentul de prezentare pentru PlayStation 5 si aceasta stire. Se pare insa ca GTA Online este aici si va fi pentru mult timp de acum inainte. Fie Rockstar are o echipa mica care se ocupa de actualizari, fie varianta online a lui GTA V inca aduce destui bani cat sa mentina compania pe profit. Oricum ar fi, cred ca urmatorul joc din serie va mai intarzia. Poate ca 2023 este totusi, un an realist pentru lansarea unui joc de o asemenea magnitudine.

Pana in acel punct, consolele next-gen vor apuca sa se maturizeze destul. In plus, specificatiile hardware ale modelelor next-gen le permite celor de la Rockstar sa implementeze chiar si un sistem de cross-platform. Cine stie? Poate ca Grand Theft Auto VI este jocul care va uni taberele, mai ales ca a cam devenit o moda in ultima vreme.

 

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate