Sari la conținut

Republic of Gamers a anuntat cel mai puternic telefon de gaming, ajuns la a 3-a generatie


Shad0w

Postări Recomandate

image.png.c9355efca3b9ee1a635d33a81883e45f.png

Cea de-a treia generație a seriei de smartphone-uri de gaming îi oferă utilizatorului puterea absolută, cu procesoare care merg până la cel mai recent Snapdragon 865 Plus, ecran AMOLED cu rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms.

 

Smartphone-ul vine la pachet și cu o baterie imensă de 6000 mAh.

ROG Phone 3 este cel mai puternic ROG Phone din istorie, folosind cea mai recentă platformă mobilă 5G Qualcomm® Snapdragon™ 865 Plus cu comunicații mobile 5G avansate și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming™. Fiind echipat cu sistemul de răcire actualizat GameCool 3, ROG Phone 3 este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

Un ecran AMOLED de 6,59 inchi cu 144 Hz / 1 ms oferă o acuratețe a culorilor Delta-E color mai mică decât unu, pentru a asigura imaginii vii și precise, precum și o latență de 25 de milisecunde la atingere, de vârf la nivelul industriei, care permite un răspuns tactil aproape instantaneu. Ecranul de 10-biți suportă, de asemenea, conținut cu gamă dinamică înaltă HDR10+ pentru cel mai bun realism vizual.

Designul specific ROG Phone 3 reține beneficiile esențiale centrate pe gaming ale predecesoarelor sale, inclusiv portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie monstru de 6000 mAh. Intuitivul sistem AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferind gamerilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând mai ușoară decât oricând dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

ROG Phone 3 a primit, de asemenea, un upgrade semnificativ pe partea audio, fiind tunat în colaborare cu specialiștii în sunet de la Dirac. DXOMARK i-a acordat lui ROG Phone 3 scorul 75 pentru performanțele audio, recenzia notând faptul că “ROG Phone 3 și-a îmbunătățit serios performanța audio, ridicându-se la nivelul unui flagship adevărat.” DXOMARK Audio a remarcat, de asemenea, că ″în ciuda rezonanțelor notabile de bas, sunetul redat prin difuzoarele sale demonstrează un echilibru tonal general bun, o dinamică bună și o inteligibilitate bună chiar și la volum minim.”

Gama de smartphone-uri include, de asemenea, noul și incitantul ROG Phone 3 Strix Edition, care are aceleași funcții incredibile centrate pe gaming ca și ROG Phone 3. Este motorizat de o platformă mobilă Snapdragon 865, cu un ROM UFS 3.1 de 256 GB și 8 GB de RAM LPDDR5.

                                                                                                                                                                                                   sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate