Sari la conținut

PlayStation 5 încă n-a ajuns în magazine, dar deja poți visa la acest exemplar de lux


Shad0w

Postări Recomandate

image.thumb.png.2af9143de9658e3b3d441bd76de07c87.png

În timp ce așteptăm lansarea PS5 în această toamnă, un brand de lux din Marea Britanie, care transformă gadgeturile în obiecte de lux, a dezvăluit o ediţie specială pentru consola PlayStation 5.

 

Acest exemplar este placat în totalitate cu aur de 24 de carate și va fi în ediție limitată. Mai mult, și controllerele, dar și căștile sunt placate cu aur. Dar există și o variantă mai… accesibilă, placată cu aur de doar 18 carate. Ca să fie pentru toată lumea? Nu chiar. 

Fanii au început deja să se întrebe în ce culori va apărea PS5 atunci când va fi lansată. S-a vorbit chiar despre un PS5 cu totul negru, dar cu toate acestea, există deocamdată o opțiune de culoare mai extravagantă, cu condiția ca jucătorii să acționeze rapid și să investească o mică avere.

 

Compania britanică Truly Exquisite a lansat pe YouTube un anunț pentru ediția lor limitată, ce cuprinde consola în sine, un controller DualSense și o pereche de căști wireless. Toate componentele strălucesc într-un auriu extravagant.

 

 

Prețul încă n-a fost dezvăluit

Potrivit TechRadar, fondatorul și CEO-ul Kunal Patel a descris PS5 drept „cea mai așteptată consolă de jocuri care va fi lansată vreodată” și a declarat că firma sa „oferă un PS5 în ediție limitată de lux pentru persoanele care doresc cu adevărat să iasă în evidență”. El a adăugat că nu vor produce mai mult de 100 de PS5 de aur și că clienții doresc deja să facă precomandă.

 

 

Mai mult, Jim Ray, CEO Sony Interactive Entertainment spune: „vrem ca tu să te bucuri de beneficiile unice ale trecerii de la o generaţie la alta. Vom lansa consola anul acesta şi vom avea multe lucruri de dezvăluit. Bine aţi venit în era PlayStation 5!”.

 

 

Compania nu a dezvăluit preţul momentan. Versiunea pentru Playstation 4 ajunge însă la 9.000 de euro, iar această nouă versiune va avea un cost similar.

 

                                                                                                                                                                                                                sursa: click

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate