Sari la conținut

Henry Cavill, starul din The Witcher, și-a construit propriul PC de gaming


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.089081509cdf80ae4faf5e819ad06c1c.png

Henry Cavill a intrat în atenția iubitorilor de jocuri video pe PC atunci când a fost ales de Netflix pentru a-l interpreta pe foarte popularul erou Geralt of Rivia din serialul The Witcher. Realizat după romanele din aceeași serie, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski, acesta a fost foarte apreciat, în special de fanii jocurilor din seria The Witcher, Netflix confirmând deja că lucrează la un al doilea sezon al serialului.

Cavill a devenit însă foarte simpatic comunității de utilizatori de PC-uri de gaming atunci când, întrebat ce preferă între PlayStation și Xbox în cadrul unui interviu promoțional pentru serialul The Witcher, actorul a răspuns răspicat “PC!”. Actorul a explicat că datorită tatălui său, pasionat de PC-uri, și el ajuns să se joace pe computer și astfel a intrat în contact cu seria The Witcher.

 

Cavill și-a construit propriul PC de gaming și a filmat tot acest proces

 

După ce i-a cucerit pe gameri cu “declarația sa de dragoste” la adresa PC-ului, Henry Cavill a mers mai departe, publicând pe contul său de Instagram un întreg clip în care actorul își asamblează singur un nou PC pentru gaming.

 

 

Aproape că a pierdut rolul lui Superman din cauza jocurilor

 

Într-un alt interviu, Henry Cavill a mărturisit că a fost pe punctul de a pierde oportunitatea de a-l întruchipa pe Superman în seria de filme inspirate din universul DC Comics din cauza faptului că se juca World of Warcraft în acea perioadă.

Netflix a confirmat că a fost pornită producția celui de-al doilea sezon al serialului The Witcher, Henry Cavill urmând să revină în rolul carismaticului vânător de monștri Geralt of Rivia.

 

 

 

Sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate