Sari la conținut

Skyrim Special Edition pentru PlayStation 5 a fost listat pe Amazon


BoGdY

Postări Recomandate

Cand Sony a deschis evenimentul de prezentare a lui PlayStation 5 cu GTA V, am ras. Si am ras cu pofta cand am realizat ca este pentru a doua oara cand jocul ajunge pe next-gen. Chiar mi-a trecut prin cap: „N-are cum sa nu cerseasca si Bethesda niste atentie cu Skyrim„. Si uite-l mai, a venit negresit!

Intr-un plot twist la fel de evident ca finalul unui film porno se pare ca GTA V vine de mana cu Skyrim pe PlayStation 5. Si sa imi fie cu iertare, niciunul dintre cele doua jocuri nu este rau dar mi s-a luat sa le vad peste tot. Cel putin trebuie sa le dau cate o bila alba celor doi producatori pentru ca nu trantesc un Remastered pe ele. Dar hei, probabil vor fi multi oameni care vor juca in continuare GTA Online si pe noile console, la fel si cei care vor FUS RO DAH! prin lumea lui Skyrim.

Oare GTA V si Skyrim vor fi diferite pe PlayStation 5?

Aaa, da si nu. Ambele versiuni ale jocurilor vor arata mai bine pe consola next-gen de la Sony. De asta nu ma indoiesc. Utilizatorii de PC in schimb nu vor observa nici un fel de diferenta, deci da. Aceeasi Marie, cam aceeasi nenorocita de palarie.

In afara de elementele vizuale si probabil frame-rate mai mare, imi e greu sa ma gandesc la diferente. Cine stie, poate ca ambele jocuri vor rula la 120FPS; nu ar fi neaparat greu de atins acest framerate. Sau poate ca visez prea mult si producatorii au devenit doar foarte lenesi si in loc sa lanseze ceva nou, mulg vaca. Pe principiul „It ain’t broke, don’t fix it” cred ca este insa momentul ca ambele jocuri sa iasa la pensie.

Eh, macar versiunea de PlayStation 5 a lui GTA Online va fi gratuita pentru toti cei care vor descarca jocul in primele trei luni de la aparitie.

 

Sursa:ZonaIT

 

Skyrim-Feature.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate