Sari la conținut

[Tutorial] ADC- CÂND SE CONSTRUIEȘTE CULL VERSUS DORAN'S


Erikutz

Postări Recomandate

Autor: ESTNN

Poze / Screen-uri / Video:  vor fi mai jos

Alte specificatii: -

 

Aruncăm o privire la elementele de pornire pentru ADC-uri și cea mai recentă dezbatere despre Cull vs Doran's Blade.

Dacă sunteți ca mine și vă place să păstrați lucrurile simple Doran’s Blade este opțiunea fără creier, există de ani buni. Dar dacă v-aș spune că s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune a voastră? ADC este un rol care nu se schimbă prea mult, atunci când se schimbă, mulți dintre noi ezită să încerce ceva nou. Voi dezvălui câteva dintre modificările care au dus la meta actuala noastră de la 10.13 și de ce s-ar putea să doriți să încercați Cull.

 

ISTORIE

 

Lama lui Doran a fost istoric principalul element de pornire al ADC-urilor care oferă daune atacurilor, furtului vieții și sănătății; le oferă ambele statistici pentru lupta în jocul timpuriu și scalarea în jocul târziu. Cu toate acestea, în sezonul 7, Scutul lui Doran a început să primească tampoane, ceea ce îl face o opțiune de pornire mai viabilă pentru toate lansatoarele, inclusiv ADC-urile. Scutul lui Doran a devenit noul început sigur pentru ADC-urile, cu singurul dezavantaj fiind faptul că trebuie să se auto automate de două ori pentru a ajunge ultimele minionuri de lovitură în turn în comparație cu cel auto cu lama Doran.

Cu toate acestea, Riot nu a dorit ca Scutul lui Doran să fie un element care a ajutat lanții de rang să se mențină. Așa că în sezonul 9, Patch 9.23 au nerfed regenerarea scutului lui Doran pentru campioni clasați. NERF a făcut ca articolul să fie mult mai puțin de dorit. Datorită acestui fapt, lama Doran a început să devină din nou principalul element de pornire pentru ADC-uri, dar opțiunea lor pentru un element în faza de susținere nu mai exista.

Transmite rapid către Sezonul 10, Patch 10.11. ADC-urile au primit un buff decent de-a lungul planșei, cu creșteri ale sănătății de bază și a creșterii sănătății de bază, permițându-le să fie ușor rezervoare în jocul timpuriu. Datorită acestor schimbări, oamenii au început să privească Cull ca pe un element de plecare viabil, deoarece nu mai simțeau că sănătatea +80 de la Doran's Blade era necesară pentru a ieși din joc.

 

ARTICOLE

 

image.png.4efc252e9883d2b36a368670b75ae717.png

  • Lama Doran: +8 AD, +80 Sănătate, + 3% furt de viață

  • (Oferă cele mai bune statistici prime din toate elementele de pornire

image.png.a034341a6fc29d23df6b97306a6f78da.png

  • Scutul lui Doran: sănătate +80, sănătate regenă: +6, pasiv: după ce ați luat daune unui campion inamic, obțineți regenerarea sănătății.

  • (Totuși este cea mai bună susținere pentru meciurile în care ați putea fi supus și zonat în afara valului)

image.png.f5716f80bca6c95dc2f2655a00066ee3.png

  • Cull: +7 AD, +3 Life on Hit, Granturi +1 aur per CS și 350 aur după 100 CS.

  • (Oferă o rezistență ceva mai bună timpurie decât lama Doran și mai ușor de vândut la jumătatea jocului)

 

 

GÂNDURI FINALE

 

Mai sus, am enumerat rezumate de bază pentru fiecare element de pornire pe care îl iau ADC-urile și ce le aduc în tabel. Lama Doran este cel mai eficient cost de pornire din punct de vedere al statisticilor brute. De asemenea, se scalează cel mai bine în jocul de la jumătatea târziu, cu suplimentul de 3% de la Life Fura pe care îl oferă. Scutul lui Doran este încă o opțiune viabilă în meciurile în care poți fi zonat în afara valului. Cu toate acestea, dacă este posibil, lama lui Doran este opțiunea mai de dorit între cei doi luând în considerare nerfii de la scutul lui Doran, pe campioni de rang.

Deci, unde intră în joc Cull? Cull nu este un element eficient în ceea ce privește statisticile de bază. Dar poate crea ferestre de oportunități în care lama lui Doran și scutul lui Doran nu pot. Acesta oferă niveluri de susținere undeva între lama Doran și scutul lui Doran. Adică, atâta timp cât nu te descarci în zonă. Cull este, de asemenea, un articol care se plătește de la sine. Drept urmare, vânzarea articolului din jocul intermediar nu pierde decât statisticile de bază din +3 Life on Hit și +7 AD. Acest lucru înseamnă că ai mai puțin de pierdut în comparație cu vânzarea principalului său omolog Doran's Blade, care se bazează pe furnizarea celor mai bune statistici.

Ce înseamnă acest lucru pentru jocurile tale este că poți învârti potențial în jocul mediu cu un vârf de putere ceva mai timpuriu, prin vânzarea sacrificiului final și surprinzându-ți adversarii cu un Infinity Edge sau o lamă a regelui ruinat, în timp ce ADC-ul inamic este încă blocat. componente.

Nu aș recomanda construirea Cull în fiecare joc. În majoritatea situațiilor, lama lui Doran va fi cel mai probabil elementul de pornire mai consistent din toate cele trei opțiuni. Cu toate acestea, în jocurile în care banda de rulare dispune de două suporturi fermecătoare (de exemplu, Soraka și Janna), Cull poate fi o opțiune bună pentru a privi pur și simplu către scalare atunci când știi că banda de rulare va fi cel mai probabil un fest de la fermă. Asta e tot pentru săptămâna asta, invocatorii GLHF.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate