Sari la conținut

G2 Esports are un nou director : Taco Storm


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.b168ea617ddc10fd366f66387cd5f44c.png

G2 Esports a salutat un nou director general pentru echipa League of Legends, în timp ce Taco Storm se alătură G2.

 

Taco Storm a fost oficial la Riot Games și se alătură G2 Esports într-un rol deținut anterior de Oliver „IzpAH” Steer, și înainte de aceasta, Mitch „Boris” Voorspoels. Motivul plecării IzpAH de la G2 Esports este momentul necunoscut, deși G2 Esports caută înlocuirea forurilor începând cu luna mai a acestui an. IzpAH s-a alăturat G2 la începutul anului 2020 alături de fosta analiză Excelentă Luciana „AngelArcher” Nadrag.

Taco Storm se alătură G2 Esports care se află în prezent la 4-3, în timp ce se îndreaptă spre punctul central de drum al LEC Summer Split. În timp ce rolul său este puțin probabil să vadă vreun impact instantaneu în partea laterală, în calitate de director general influența lui va fi resimțită înainte.

Taco Storm se alătură G2 Esports într-o săptămână în care lista de start a cunoscut o schimbare majoră. P1noy îl va înlocui pe Luka „Perkz” Perković, care face o pauză de cel puțin săptămâna patru, din cauza stresului înaintea săptămânii patru.

 

 

G2 ESPORT UITĂ-TE LA APĂSARE

 

După victoria convingătoare împotriva Fnatic în săptămâna a treia, G2 Esports va căuta acum să continue. În prezent, pe locul al treilea, G2 va dori să ia avânt în pauză între săptămânile patru și cinci. Vara Split G2 ar fi cel mai bine descris ca fiind incoerent. Ei vor spera că P1noy poate lovi terenul alergând în debutul LEC.

G2 Esports se confruntă cu Misfits și Excel în timpul săptămânii patru și s-ar putea găsi în mijlocul unei bătălii în primele două, dacă rezultatele vor merge în altă parte. Forma recentă a părții a fost amestecată în mod excepțional, iar adăugarea de ultimă oră a unei modificări a ADC ar putea vedea avantajele Misfit și Excel. Grația salvatoare pentru G2 Esports va fi însă că Misfit-urile și Excel nu au arătat cele mai bune în acest sezon. Deși în cazul lui Excel, Patrik a fost cel mai bun jucător al părții și ar putea căuta să profite de schimbări.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate