Sari la conținut

Data lansării lui God Of War 5, remorcă, noi caracteristici și fiecare detaliu pe care ar trebui să îl cunoști.


Livia

Postări Recomandate

God of war este o acțiune-aventură, slash și hack, serie de jocuri cu un singur mod. Jocul este dezvoltat de Santa Monica Studio și publicat de Sony Interactive Entertainment.

 

Ultima continuare a lui God Of War a fost lansată pe 20 aprilie 2018. ANd a fost disponibilă pe Playstation 4. Într-adevăr, este a opta treaptă din seria God of War. A fost cel mai bine cotat joc al seriei și a primit aclamări pozitive universale pentru narațiunea sa, direcția de artă, muzica, designul grafic, personajele și sistemul de luptă. Acesta este motivul pentru care așteptările sunt mari pentru o altă continuare.

 

Va exista un Dumnezeu al războiului 5. S-a confirmat oficial, cu toate acestea, nu avem încă o dată exactă pentru eliberare. Lucrurile s-au păstrat o hush-hush !. Ne putem aștepta ca zeul războiului 5 să fie eliberat până la sfârșitul anului 2021 sau cel târziu la jumătatea anului 2022.

 

 

 

Nu a existat încă niciun trailer sau un teaser. Trebuie să așteptăm ceva mai mult, datorită faptului că focarele coronavirusului lucrurile întârzie un pic mai mult.

 

Ei bine, nu avem multe știri despre continuarea. Este încă în curs de dezvoltare. Dar nu putem decât să sperăm o versiune mai bună, cu funcții noi și grafică uluitoare.
Conform zvonurilor, de această dată jucătorii pot avea opțiunea de a conecta online și de a juca pentru modul dublu și single-mode.

 

 

În cel de-al patrulea Zeu al Războiului, Kratos, care a abandonat nisipurile pentru a se încheia, a reușit să se reînvie. Această caracteristică va continua, de asemenea, în God of War 5, dar poate avem o caracteristică nouă, putere sau armă care va ucide această abilitate de reînviere a lui.

 

image.png.7f4cfdd48200d14feccf4466c24675f1.png

 

 

Directorul creativ și directorul Cory Barlog au spus că au multe gânduri pentru experiențele lui Kratos care au fost în desfășurare, cu toate acestea, el nu este sigur de ele. Și a sugerat că au multe de lucrat.

Din păcate, fanii trebuie să aștepte până la anunțarea altor detalii. Până să rămână la curent.

 

 

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate