Sari la conținut

Corey „Corey” Nigra și Jason „JasonR” Ruchelski s-au alăturat FaZe Clan ca parte a listei lor Valorant.


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.88c8ea91bdd801d7d8011ebb71eb61e0.png

Valorant este lansat complet cu patch 1.02 aducând joc competitiv pentru baza jucătorului principal. Chiar și în absența modului, organizații precum TwitchRivals, 100Thieves și T1 au participat la competiții impresionante în topul jucătorilor de top. Profesioniștii din Valorant au început ca jucători de Overwatch, CS: GO și Apex care doresc să încerce ceva nou. Gen.G, 100Thievesși T1 și-au completat aproape locurile în timp ce unele organizații precum FaZe Clan au făcut primele anunțuri astăzi.

 

CLANUL FAZE ÎNCEPE CLĂDIREA VALORANT ROSTER

 

Pentru a da startul echipajului naufragiat al organizației de toate stelele este JasonR, fostul Optic Gaming. JasonR a jucat CS: GO profesional în 2017, pentru OG, doar pentru a se retrage și a face flux complet. La fel ca Braxton "Brax" Pierce, alias "swag", JasonR își perfecționează abilitățile în CS: GO și domină pe stream de ani buni. Când a fost anunțat Valorant, aceasta a fost o oportunitate perfectă de a continua concurența într-un trăgător tactic similar, dar totuși revitalizat. Are multe de dovedit că pășește în pantofii FaZe, dar nu a lipsit grindul de la fostul profesionist CS: GO.

 

Al doilea jucător anunțat pentru lista Valorant de la FaZe este un pick-up inteligent. Jay "Sinatraa" Won a părăsit Shock-ul din San Francisco pentru a juca Valorant pentru Sentinels, după ce a afirmat că „A pierdut doar pasiunea pentru joc”. Se pare că FaZe a urmat exemplul Sentinelelor și a ales un jucător de nivel mondial Overwatch. Corey a părăsit Overwatch League după ce a fost eliberat de la Washington Justice, în ciuda performanței sale în sezonul 2019. Jucătorul de la Damage a organizat un show nebun în Cupa Mondială a Overwatch-ului, asigurând prima victorie pentru Team SUA. Problemele recente ale Ligii au a condus la o mână de jucători care se retrag, dar fără a anunța care va fi următorul lor pas la plecare.

 

Overwatch League și Valorant evoluează în permanență pentru a răspunde nevoilor fanbasei și jucătorilor lor. Supravegherea poate fi mai veche, dar nebunia actuală a Valorantului are a dus la un mediu mai deschis pentru concurenții potențiali. Riot are un trecut de succes în promovarea scenelor competitive, iar programul constant al turneului lui Valorant a funcționat în favoarea sa. Multe organizații sunt dornice să ridice o echipă valoroasă completă și să fie un adoptator timpuriu al noului esport.

 

Sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate