Sari la conținut

Propunere


Capone

Postări Recomandate

Nume : Propuneri 
Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :le voi pune mai jos 
Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : design / accesibilitate 

 

1: Categoria Cerere schimbare nume 

- pai ar trebui scoasa si implementat un plugin prin care poti sa iti schimbi singur numele pe forum , gen 1 data la o luna . 

-ar aduce beneficii , pentru ca fiecare sa isi configureze profilul cand vrea cum vrea , sa nu aiba de asteptat dupa nimeni . 

 

2: Anunturi retrageri / absente 

- niciodata nu mi-a placut sa vada nimeni ce se intampla in casa la mine , de aceea ar trebui adaugata o categorie (sau aveti ) unde sa o poata vedea doar membri administrativi , acolo si mutata aceasta categorie. 

-beneficii ,ar fi ca nu vede nimeni motivul plecarii unui membru administrativ . 

 

3: Index 

- pai despre index , este foarte ok , ar trebui promovate 10 servere de top , cu o activitate buna ts/forum in ordine alfabetica sau dupa rank ( se poate schimba 1 data la 2 saptamani / luna ) 

- de ex puteti accesa in gt : LEAGUECS si vor aparea doar svr din gt care apartin de leaguecs , si acolo este format promovarea celor 10 svr :D 

- ar trebui sa apasa GameTrackerul ( da bine la ochi ) 

- tot despre index , ati putea pune dedesupt de svr 1.6 , sa apara servere-le de mix .

 

4: Design 

- pai despre design ,dupa mine ar trebui ca liderul , sa caute oameni , gen sa nu se inchida o cerere pana nu sunt ( ex : 5-10 reply ) , chiar daca multi nu au experienta , de multe ori te uimesc printr-o lucrare de-a loc , de asta nu risipiti si acceptati toti oameni ce vor sa faca parte din echipa designerilor . pentru ca ei in timp vor progresa si ve-ti face o echipa forta.

 

5: Reputatie 

- pai aici ar trebui sa puneti limita, deoarece se spameaza . 

- ar trebui limita la 10-20 like-uri pe zi de persoana . 

-EDIT : POTI DA INFINIT LIKE-URI , sau cel putin 100 :)

 

6: Adaugare : Lista Administrativa

- este o lista cu toti membri staff-ului , in care se precizeaza cu ce se ocupa si un contact .

- beneficiile ar fi ca apare ordonat forumul .

- se poate adauga in Zona Administrativa / anunturi administrative 

 

7: Adaugarea Grad-ului de Asistent 

-pai din cate vad sunt 6 moderatori , prin adaugarea acestui grad ati oferi oportunitatea de a mari staff-ul .

 

8: Promovare forum 

- aceasta propunere sunt 99% ca va fi respinsa din motive de pierdere ( suna ciudat dar stiu ce spun ) 

- dar ar arata si ar fi super in loc de GHOSTING & CS.LEAGUECS.RO - sa apara 10/12 servere pe care le veti promova ( cele 10 de pe index ) 

 

=================================

Cam astea is propunerile pe care as vrea sa le si schimbati , o sa ma gandesc la ceva proiect/proiecte zilele astea , care ar duce 1.6 mai sus , pentru ca acuma cu FastCup-ul sau pierdut oameni de mix , oricum merge bine , dar parca am scazut cu mix-urile . De aceea trebuie gasita o solutie prin care ai atrage inapoi oameni si cateva deja le am despre mix-uri , dar o sa stau sa le pun la punct toate sa fie aprobata propunerea . 

Cei care raspundeti la aceste propuneri as dori sa luati fiecare propunere in parte si sa dezbati motivul ( daca va fi contra la vre-o una ) 

 

O zi buna 

Cu Stima & Respect 

Capone

@Love

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.  Contra, cred că este un beneficiu de a fi membru VIP.

2. Am propus, s-a respins, dar pro, rufele nu se spală în public și am văzut că am avut copii care cer demote și plâng la secțiunea aceasta. :)

3. Contra, unele servere ar fi desconsiderate și nu putem face discriminări între servere/membri.

4. Contra, la design, din câte am văzut, sunt recrutări tot timpul . La câți membri avem, nu ne permitem sa acceptăm orice blur și text. Mai ales că, există designer novice..care nu are culoare, dar face parte din staff-ul lor.

5. Propunere inutilă - contra - există o limitare. Nu știu de cât, dar nu pot da  infint. Pot 10/15.

6. În header este staff ..acolo apare ce spui tu. Contra. 

7. Contra, prea multe grade fără rost. Nu ajută la nimic. 

8. Nu am idee cu ce să răspund că pentru mine nu bate nimic când zici ghosting și cs.leaguecs. puțin dezinformat eu în cazul ăsta 

 

edit pentru 8. 

 

 

8. Cred că este reclama plătită. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Sunt pro, am propus si eu asta dar a fost respinsa.

2. O sa fie aplicata in zilele astea din cate stiu.

3. O idee buna, sunt pro.

5. Nu stiu de ce nu este deja limita asta pana acuma, trebuie sa fie implementata. 

6. O sa vorbesc cu detinatorii sa facem acel topic cu atributii.

7. Aici sunt contra nu ajuta cu nimic gradul ala fiinca tot o sa aiba acceasi atributii si accese ca un moderator doar ca e o coloarea in plus.

8. Aici nu stiu la ce ti-ai referit mai exact, daca ti-ai referit la bannere gametracker cu cele mai populate servere din comunitate nu are rost sa mai promovam serverele care fac deja parte din comunitate + sunt deja promovate pe index 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru că celelalte propuneri nu sunt de competenţa mea, chiar dacă aş putea să-mi dau cu părearea, nu o voi face, o să-ţi spun cum stă treaba cu secţiunea design.

După cum bine ştiu toţi, sau nu, secţiunea caută staff tot timpul, am respins ultimele 3 cereri pentru că lucrările sunt slabe, iar dacă-şi doresc cu adevărat să revină cu o cerere în viitor, pot progresa şi ni se vor alătura, cât despre cereri, acestea au un termen limită, tot ce trebuie să faci, e să citeşti regulamentul ăla, nici în ultima ta cerere n-am observat cum că ai fi făcut-o deja. Categoria în sine s-a mai ridicat în ultima vreme, am avut foarte multe cereri într-o perioadă, ăsta e un lucru bun, designerii actuali, chiar dacă-s puţini, fac o treabă bună, nu-mi place să văd lucrări slabe la cererile membrilor, nu dăm dovadă de profesionalism, iar gradul de designer nu e pentru cei ce vor să facă performanţă sau vor să înveţe, e pentru cei care ştiu deja în mare parte cum să folosească programele foto de editat.

Pace.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 . O sa se adauge , am vorbit asta . 

1 . Categoria aceea nu o sa se modifice , nu se raspunde rar acolo , din contra nu sta nimeni sa astepte dupa nimeni , cum s-a facut topic cum s-a raspuns la el la interval mic de timp , ceea ce ne ajuta forumul prin topicuri , posturi . 

3 . Nu vrem sa facem dintr-un index simplu unul complicat . Indexul este doar pentru serverele noastre care sunt populate ca sunt 10 /20 sau 3  . 

4 . Acolo liderii de design taie si spanzura , ei cauta oameni buni in staff sau macar oameni care vor sa invete , exact ceea ce cautam si noi . PAS 

5 . O sa fie in vizor . 

6 . Exista asa ceva  . 

7 . Nu o sa fie adaugat acest grad , a mai fost propusa . Gradele pe care le avem o sa ramana .

8 . @X-Tream . 

Nu o sa resping propunerea aceasta , doar ca mi`am dat cu parerea , multe dintre ele poate o sa fie acceptate sau respinse . 

Eu iti multumesc ca ti`ai ocupat timpul si vrei sa ne ajuti .  Decizia o sa o ia @OriGinaL'POWER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Contra, prin categoria care este deja implementatat si anume Nickname change request comunitatea are de castigat 1-2-3 posturi pe luna care de fel nu ar fi daca toata lumea ar putea sa-si schimbe numele ( Ceea ce spui nu e hook / plugin ci este o permisie pe rank / grad)

2. Aici sunt impartial ( atat pro cat si contra ) deoarece suntem o comunitate transparenta care nu ne ascundem cand un membru administrativ se retrage sau absenteaza. ( ca si la locurile de munca, tu cand absentezi in proportie de 86% dintre cazuri se fac de fata si cu restul colegilor pentru ca acest lucru asigura o buna cooperare si fiecare stie cum sa-si aseze treburile)

3. Contra, acest permimetru se adreseaza doar Fondatorilor / Web Developerilor, care din punctul meu de vedere nu ar trebuii sa-si rupa putinul lor timp pentru a sta sa dea update la fiecare saptamana / 2 saptamani la respectivul index, deoarece serverele sunt in continua crestere ( azi pot fi pe locul 189 si maine pot creste si pot ajunge pe locul 12 ).

4. Contra. Momentan nu sunt inca designeri / membrii care sa-si dea interesul fata de sectiune ( daca am sta cu cererile deschise dupa userii care raspund acestea ar trebuii lasate si cate 7-14 zile, sa fim seriosi ). Cererile conform regulamentului sunt lasate 2 zile in care fiecare user care-si da interesul pot raspunde, dupa aceea se inchid ( singurul caz in care cererea se inchide mai repede de 2 zile, este cazul in care utilizatorul nu are rabdare sa astepte si utilizeaza un avatar inainte de termen )

5. Nu cred ca deranjeaza atat pe tine cat nici pe altcineva daca cineva da reactii sau like-uri la postari. Sincer daca mie imi plac anumite postari a anumitor utilizatori, eu unul dau si 20 de like-uri daca e cazul.

6. Contra. Toti membrii staff-ului au ca si Title pe forum sectiunea pe care o modereaza sau atributia respectivului membru administrativ.

7. Contra din doua motive si acelea fiind :

 - Atributia gradului de Assistant cu cea de Moderator nu ar fi chiar deloc diferita, asa nu ar avea rost. E de ajuns ca suntem in indisponibilitate de membrii ai staff-ului, si noi am mai adauga inca un grad care dupa parerea mea ar sta gol.

 - Legenda de pe forum este deja incarcata, daca am mai adauga inca o culoare am fii sincer pom de craciun, ceea ce noi nu ne dorim.

8. Contra, ceea ce spui tu ar incarca forumul foarte mult deoarece acela ar fi un script sau inca un plugin care ar incarca forumul. Plus ca respectivele bannere sunt ori din cauza ca sunt parteneri ori ca au platit reclama.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citat

1: Categoria Cerere schimbare nume 

- pai ar trebui scoasa si implementat un plugin prin care poti sa iti schimbi singur numele pe forum , gen 1 data la o luna . 

-ar aduce beneficii , pentru ca fiecare sa isi configureze profilul cand vrea cum vrea , sa nu aiba de asteptat dupa nimeni .

Respins, Cei ce vor sa schimba numele pot sa faca o cerere ca nu e greu sa dai copy la un model si sa pui numele dat si numele nou.

Citat

2: Anunturi retrageri / absente 

- niciodata nu mi-a placut sa vada nimeni ce se intampla in casa la mine , de aceea ar trebui adaugata o categorie (sau aveti ) unde sa o poata vedea doar membri administrativi , acolo si mutata aceasta categorie. 

-beneficii ,ar fi ca nu vede nimeni motivul plecarii unui membru administrativ .

Respins, E mai bine sa vada toti cerere ca sa nu fim noi batuţi la cap sa explicăm de ce a plecat ăla, ăla. )Poare pe viitor o vom pune.

Citat

3: Index 

- pai despre index , este foarte ok , ar trebui promovate 10 servere de top , cu o activitate buna ts/forum in ordine alfabetica sau dupa rank ( se poate schimba 1 data la 2 saptamani / luna ) 

- de ex puteti accesa in gt : LEAGUECS si vor aparea doar svr din gt care apartin de leaguecs , si acolo este format promovarea celor 10 svr  

- ar trebui sa apasa GameTrackerul ( da bine la ochi ) 

- tot despre index , ati putea pune dedesupt de svr 1.6 , sa apara servere-le de mix .

Respins, Pe index raman servere bine populate, Si alea cât de cât oke, Cei care au 2/3 saptamâni si vedem ca serveru o duce bine ăla il trecem acolo, Mix-urile nu au ce sa caute pe index, O sa fie prea multe servere si o sa dea urât dar poate o sa incercam.

Citat

4: Design 

- pai despre design ,dupa mine ar trebui ca liderul , sa caute oameni , gen sa nu se inchida o cerere pana nu sunt ( ex : 5-10 reply ) , chiar daca multi nu au experienta , de multe ori te uimesc printr-o lucrare de-a loc , de asta nu risipiti si acceptati toti oameni ce vor sa faca parte din echipa designerilor . pentru ca ei in timp vor progresa si ve-ti face o echipa forta.

Respins, Lideru de Design face tot posibilu sa fie totul bine acolo, Si nu are cum sa lase pana la 5-10 daca nu avem asa mulţi Designeri, O sa se faca si acolo staff cu incet incet.

Citat

5: Reputatie 

- pai aici ar trebui sa puneti limita, deoarece se spameaza . 

- ar trebui limita la 10-20 like-uri pe zi de persoana . 

-EDIT : POTI DA INFINIT LIKE-URI , sau cel putin 100 :) 

Momentan Respins, O sa mai vorbim si noi staff si o sa vedem cum facem, Dar nu cred ca deranjeaza pe nimeni daca iti dau like-uri, Din contra ii placut pentru om.

Citat

6: Adaugare : Lista Administrativa

- este o lista cu toti membri staff-ului , in care se precizeaza cu ce se ocupa si un contact .

- beneficiile ar fi ca apare ordonat forumul .

- se poate adauga in Zona Administrativa / anunturi administrative 

Acceptat, In mare parte Fondatorii/Administratori e clar cu ce se ocupa, Dar am propus si eu un topic cu staff in care sa punem fiecare ce face, O sa mai discutam despre asta si o sa fie adaugata, in legatura cu Anunturi Administrative aceasta deja aceasta categorie.

Citat

7: Adaugarea Grad-ului de Asistent 

-pai din cate vad sunt 6 moderatori , prin adaugarea acestui grad ati oferi oportunitatea de a mari staff-ul .

Respins, Nu isi are rostu acest grad, Cum a zis si @NeRvOaSa Gradele vor ramane astea de acum.

Citat

8: Promovare forum 

- aceasta propunere sunt 99% ca va fi respinsa din motive de pierdere ( suna ciudat dar stiu ce spun ) 

- dar ar arata si ar fi super in loc de GHOSTING & CS.LEAGUECS.RO - sa apara 10/12 servere pe care le veti promova ( cele 10 de pe index )

Respins, Acolo se pun servere care doneaza pentru recrama, Toate serverele care sunt populate vor fii trecut pe index.

 

Eu unu iti multumesc pentru propuneri si cred ca ai perdut mult timp, Pe viitor poate vor fii adaugate unele propuneri care acuma au fost respinse. Cand o sa fie sedinta cu staff forum o sa mai vorbim de aceste propunerii.

Topic Closed.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate