Sari la conținut

[ Champion Story ] Vi


Coral

Postări Recomandate

Numele campionului:Vi

Poza:Vi_0.jpg

Poveste:

Vi nu-și mai aduce aminte mare lucru despre copilăria ei din Zaun; de fapt, nici nu vrea cu adevărat să-și amintească. Și-a găsit un loc în rândul bandelor de hazmanale și a învățat rapid să se descurce în lume, atât cu ajutorul istețimii, cât și al pumnilor. Toată lumea care o cunoștea știa că Vi putea rezolva o situație atât prin violență, cât și prin farmecul personal. Dar, de cele mai multe ori, Vi alegea prima metodă.

Niciunul dintre oamenii mai în vârstă care o cunoșteau pe Vi din copilărie nu știa nimic despre părinții fetei. Toți presupuneau că aceștia muriseră în urma unuia dintre regretabilele accidente industriale, atât de des întâlnite în orașul subteran. Deși până la urmă a ajuns în orfelinatul Casa Speranței, un deșenaut nebun din Hazna a susținut că o găsise pe Vi în ruinele unui laborator chimic prăbușit, într-un coșuleț în care mai era loc pentru încă un copil. În cele din urmă, Vi a ajuns la concluzia că, uneori, trecutul pur și simplu nu trebuie dezgropat.

Părul ei roz o făcea inconfundabilă; își petrecea timpul fugind din calea negustorilor furioși din piețele de graniță, mergând țanțoșă prin bazarurile colorate din Culoarele negre sau strecurându-se la bordul transportoarelor hidraulice pentru a ajunge în Piltover. Oriunde era rost de vreo ceartă sau de vreo escrocherie, Vi era mereu la mijloc. Însă, în ciuda reputației ei, Vi nu fura niciodată de la cei mai nevoiași ca ea și nu-i rănea pe cei ce n-o meritau cu adevărat.

Odată cu trecerea timpului, ștrengăriile pe care obișnuia să le facă în copilărie au devenit din ce în ce mai elaborate, iar, în cele din urmă, Vi și-a înființat propria ei bandă. Fiind impulsivă și iute la mânie, lui Vi încă îi plăcea puțin cam mult să-și folosească pumnii și mai mereu avea un ochi vânăt sau buza spartă.

În cele din urmă, Vi s-a împrietenit cu patronul unui bar de la marginea Culoarelor, care a reușit să-i mai calmeze din tendințele auto-distructive. Acesta a ajutat-o să-și rafineze codul de onoare, a învățat-o să lupte disciplinat și a ajutat-o să-și redirecționeze furia.

De-a lungul timpului, Vi și-a clădit un renume de femeie dură, care rezolvă problemele fără să pună prea multe întrebări.

După ce a ascultat discuțiile minerilor care frecventau barul, Vi a aflat ora la care se făceau tranzacțiile importante și modul în care se făceau plățile. Banii din aceste tranzacții erau doar mărunțiș pentru baronii chimici, dar pentru Vi și prietenii ei, reprezentau o avere. A pus la cale spargerea, dar avea nevoie de mai mulți oameni. În cele din urmă, deși fără tragere de inimă, a apelat la ajutorul unei bande rivale, Demonii din Fabrilemn.

Totul a decurs conform planului, până când liderul Demonilor l-a ucis pe patronul minei cu niște mănuși pulverizatoare imense, blocându-i pe mineri în tuneluri. Cele două bande au înșfăcat aurul și au fugit de la locul faptei, dar Vi nu putea lăsa să moară oameni nevinovați. A luat mănușile de pe jos, dar, când a vrut să și le pună, mecanismele de prindere i s-au strâns dureros pe brațe. Vi și-a ignorat suferința și
și-a făcut loc cu pumnii până a ajuns la mineri, salvându-i de la pieire.

A doua zi, le-a făcut o vizită Demonilor din Fabrilemn. Cu ajutorul mănușilor mecanizate pe care încă le mai purta, le-a dat tuturor o bătaie soră cu moartea. I-a snopit atât de tare, încât Culoarele n-au uitat întâmplarea nici până azi.

În cele din urmă, Vi a dispărut din Zaun în timpul unei perioade foarte tulburi, când tensiunile dintre Zaun și Piltover erau mai mari ca oricând. Printre membrii bandelor umbla zvonul că ar fi fost ucisă în urma unei explozii enorme din inima orașului subteran, iar alții spuneau că le întorsese spatele prietenilor săi și pornise către meleaguri îndepărtate. Adevărul a ieșit la lumină în momentul în care Cicatricile lui Moș Lihnilă, o bandă violentă ale cărei crime se desfășurau până și în orașul de sus, a fost adusă în fața justiției de către șeriful din Piltover și de noua ei aliată... Vi.

Fosta conducătoare de bandă din Zaun lucra acum în serviciul gardienilor, iar mănușile ei chimtech fuseseră înlocuite cu unele hextech, un prototip din Piltover numit Atlas.

Nimeni nu știe de ce și cum a ajuns Vi să colaboreze cu Caitlyn, dar, ținând cont de natura anarhică a unui val de infracțiuni care a cuprins Piltoverul, multă lume se întreabă dacă n-are vreo legătură cu o zauniană împielițată cu părul albastru...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate