Sari la conținut

BREAKING NEWS | S-a terminat audierea lui Gigi Becali! Adrian Mititelu a parasit Curtea de Apel Craiova: ce a declarat patronul FCSB-ului

wizface

Postări Recomandate

Postat

Gigi Becali si Valeriu Argaseala s-au prezentat in cele din urma la Curtea de Apel Craiova, in calitate de martori.

UPDATE 16:15: S-au terminat audierile!

Aproximativ trei ore au durat audierile in procesul lui Adrian Mititelul. Patronul FCU Craiova este cercetat pentru evaziune fiscala in cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB din 2011.

Gigi Becali, Valeriu Argaseala si Victor Becali au fost martori in proces.

Patronul FCSB-ului a venit cu avionul la Craiova, impreuna cu Argaseala si Lutu. Gigi Becali spune ca nu isi mai aduce aminte nici macar cati bani a dat pe Mihai Costea in 2011, insa crede ca Mititelu nu merita sa faca puscarie pentru ca pierdut deja destui bani in fotbal:

"Am venit pentru ca trebuie sa dam declaratii aici. Ce emotii? Ei vor sa afle adevarul care il si stiu, dar eu nici nu mai tin minte... Poate 30%. Ce sa mai tin minte de acum 10-12 ani cand a fost? Habar nu am, nici macar suma cu care l-am cumparat nu o mai stiu.

La fotbal nu castiga oamenii bani. Nu poti sa furi la fotbal, pentru ca furi din banii tai. Deaia l-a achitat pe fond pentru ca a vazut judecatorul de acolo ca a pierdut vreo 15 milioane la fotbal si sa ii dau si puscarie, cum a facut Borcea.

A dat vreo 20 de milioane ca sa vada oltenii fotbal, ca asa e omul, patriot. A bagat bani in fotbal sa se dea mare.

Ce evaziune fiscala? Care? El l-a vandut pe Costea. Si ce a facut cu banii? I-a luat el acasa? Tot la fotbal i-a bagat, a dat salarii. El nu a luat niciun bani, a facut-o pentru binele public.

Eu le spun: cum sa faca omul puscarie daca a dat banii lui ca sa faca fotbal. Sa mai faca si puscarie? Nu e normal.

Am fost prima data la procuror la DNA, am mai fost o data si la tribunal la Craiova. E adevarat, penultima mi-a dat o citatie si a doua am venit. Unde sunt mascatii? Am venit cu avionul in jumatate de ora.

A venit militia la mine si mi-a adus la cunostinta ca trebuie sa merg si am venit.

Eu atat spun! Nu mai stiu! Ce stiu e ca Mititelu a cheltuit vreo 20 de milioane si acum mai vor sa ii dea si puscarie. 

In relatii cu dusmanie, nu am nicio treaba cu Mititelu. Nici prietenie nici nimic, e greu sa fii prieten cu el", a declarat Gigi Becali cand a sosit la Curtea de Apel.

Sursa https://www.sport.ro/

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate