Sari la conținut

Riot răspunde: Evenimente bazate pe povești ??


Cosmina

Postări Recomandate

Riot răspunde: Evenimente bazate pe povești ??

Evenimente bazate pe povești, jocuri personalizate în TFT, Chroma noi pentru skin-uri mai vechi

         Bun venit la ''Întreabă-i pe cei de la Riot''!

    Săptămâna aceasta discutăm despre părerile noastre referitoare la evenimentele bazate pe povești, fezabilitatea unui mod de jocuri personalizate în TFT și modul în care alegem skin-urile care primesc skin-uri Chroma noi.

══════════☆☆☆══════════☆☆★☆══════════☆☆☆══════════

         Va exista o caracteristică de jocuri personalizate pentru TFT cu abilitatea de a alege ce galaxie joci? (Aș vrea șă joc cu prietenii mei, dar este o pierdere de timp să ne predăm de fiecare dată când nu este aleasă galaxia pe care vrem să o încercăm.)

    Răspunsul onest este că probabil că nu vom face asta în curând.

    Este mult de lucru pentru așa ceva. Durează mult să activăm jocuri personalizate de TFT, să adăugăm un selector nou pentru galaxie și alte opțiuni, plus să ne asigurăm că funcționează bine împreună. Ar trebui să ne asigurăm că acest mod funcționează indiferent de mecanica setului. După sfârșitul setului Galaxii, vom avea o mecanică diferită, așa că ar trebui ca modul să fie compatibil și cu seturile viitoare.

   Ca în cazul oricărei decizii, există compromisuri. Echipa este momentan axată pe alte lucruri: crearea de seturi noi, îmbunătățirea experienței permisului și multe altele. Totuși, este genul de lucru pe care am vrea să-l implementăm cândva. Vom vedea ce ne rezervă viitorul!

        Riot Mort, designer principal de joc pentru TFT

══════════☆☆☆══════════☆☆★☆══════════☆☆☆══════════

       Aș vrea să văd mai des interacțiunea poveștilor cu jocul. De ce nu creați mai multe evenimente bazate pe povești?

    Pe scurt, răspunsul este: o facem! 

    La cel mai înalt nivel, credem că evenimentele din LoL ar trebui să includă (pe scurt): lucruri de făcut, lucruri de învățat sau descoperit, precum poveștile, lucruri de câștigat și lucruri de cumpărat. Adevărul e că, în trecut, nu atingeam toate aceste obiective, lucru pe care l-am recunoscut în 2019 și ne-am propus să îl facem mai bine în 2020 și mai departe.
    Evenimentul ''Galaxii'' de la începutul anului a inclus povești noi din universul Steaua întunecată, inclusiv o bifurcație în traseul lui Lux: va continua să-și respecte datoria față de Curtea cosmică sau se va lăsa cuprinsă de ambițiile sale și să accepte puterea Stelei întunecate?
    Am decis că nu vrem să răspundem noi la întrebare în locul jucătorilor, ci să-i lăsăm pe ei să aleagă prin participarea la eveniment (spoiler: jucătorii ''au votat'' ca ea să aleagă Steaua întunecată). Acea alegere a jucătorilor este acum povestea oficială care apare pe site-ul Univers.
     În continuare, suntem încântați să le oferim jucătorilor oportunități de a afla mai multe despre aceste universuri alternative sau despre povestea principală din Runeterra, precum și să avem mai multe ocazii de a o dezvolta prin concursuri de ''votare'', precum ''Galaxii''.
     Nu toate evenimentele vor include o astfel de alegere, dar, chiar dacă nu este cazul, suntem hotărâți să folosim astfel de evenimente pentru a aduce în atenția voastră povești noi. De exemplu, în evenimentul actual (Undă-de-foc), lansăm 5 povești pe durata evenimentului, pentru a aprofunda universul undă-de-foc și personajele sale.
     Nu voi divulga amănunte acum, dar fiți cu ochii pe următorul eveniment. Acesta va experimenta diverse lucruri cu care puteți interacționa în mod individual ca jucători. Este unul dintre cele mai mari evenimente din acest an și abia aștept să îl vedeți. Și, ca de obicei, spuneți-ne părerea voastră după lansare!

          Riot Xenogenic, designer principal de joc în echipa de personalizare și evenimente

══════════☆☆☆══════════☆☆★☆══════════☆☆☆══════════

          Cum alegeți skin-urile care primesc skin-uri Chroma noi?

     Pentru evenimentele în care lucrăm cu o tematică stabilită ce are deja un catalog existent, selecția skin-urilor Chroma include de obicei evaluarea popularității skin-ului și dacă skin-ul are deja opțiuni Chroma semnificative. Pentru evenimentele care explorează tematici noi, procesul este mult mai simplu: toate skin-urile noi primesc skin-uri Chroma!

         KenAdamsNSA, manager de produs

image.thumb.png.3d8089b71479f5540354bccde3949932.png

- Sursa acestui articol: Link -         

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate