Cosmina Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Nume : Mă numesc Cosmina Vârstă : Am 16 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc acest grad pentru a putea ajuta comunitatea și pentru că-mi place să mă implic în diferite chestii. Ce sectiune dorești spre moderare? : Aș dori să moderez pe secțiunea de Jocuri Online deoarece, la momentul acutal pot spune că m-aș descurca foarte bine acolo. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Mai multe informați despre jocurile respective și poate multe altele pe viitor. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Momentan nu am făcut activitate pentru că am fost nedumerită dacă să activez acolo sau nu.. Dar o să fac promit . Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sigur doar că, eu sunt sigură că mă voi descurca. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da, regulamentul e ” mama ” învățături.. :)) Dacă-l greșim e și normal să fim sancționați grav. Alte precizări : Nu prea am . Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Și da și nu .. Dacă intervin probleme o să anunț.
LCS PREMIUM snK Postat Iunie 1, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 1, 2020 avem nevoie de moderatori, chiar daca nu ai o activitate "buna" consider ca te vei descurca pe parcurs
OriGinaL - LCS Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Contra, Cum se stii pe leaguecs activitate+posturi si dupa gradu Vreau sa vad ca faci treaba si dupa mai vedem, Succes
Erikutz Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 Momentan sunt contra, ai nevoie de activitate. Nu putem să ne bazăm pe o promisiune. Încearcă să faci activitate, în special la categoria pe care dorești să o moderezi. Sfatul meu este să începi să îndeplinești "promisiune", sunt șanse mari să fi răsplătită dacă prezinți devotament. Edit: PRO - s-a ținut de promisiune. Succes.
manDarikees. Postat Iunie 1, 2020 Postat Iunie 1, 2020 . Incepe sa faci activitate , apoi zic sa revii cu o cerere peste o saptamana.
BoGdY Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 demonstreaza ! ca merti acel grad apucate de treaba dupaia ai pro !
Animalix Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Trebuie să începi prima dată cu activitate apoi cu o cerere. În viață nu merge cu o promisiune. se merge cu fapte. Te așteptăm cu activitate și pe viitor te așteptăm alături de noi în staff!
LCS PREMIUM Livia Postat Iunie 2, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 2, 2020 Dar te asteptam in urmatoarele 7 zile cu o alta cerere, timp in care poti face activitatea
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Iunie 2, 2020 LCS PREMIUM Postat Iunie 2, 2020 Eu am discutat cu ea dupa sedinta , eu i`am zis sa faca cerere , o sa ramana deschisa in decursul zilelor ca sa ii monitorizam activitatea ca si in celelalte cereri care sunt facute fara activitate .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.