Cosmina Postat Mai 29, 2020 Postat Mai 29, 2020 Prenume » Elena-Cosmina ( De preferabil ar fii să-mi spuneți Cosmina deoarece, la prenumele Elena nu prea răspund.. ) Vârsta » 16 Locația » Brăila Ocupație » Sunt elevă la o școală profesională, am vrut liceu dar au intervenit probleme de familie... Hobby-uri și pasiuni » În mare parte îmi place să fac curat prin casă și în același timp să mă joc pe telefon/laptop sau să mă uit la seriale.. N-am momentan hobby-uri/pasiuni interesante.. Poate mai târziu.. Modalitate de contact » Le găsiți pe profil. ( ex: instagram și steam ) sau pm aici. De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Am căutat acum o săptămâna o nouă comunitate și am găsit-o am vrut să vin de atunci ( să fac cont , etc ) dar, au intervenit niște probleme și am uitat comunitatea cum se numește și mi-a reamintit numele un amic foarte bun și am ”revenit” .. :)) O poză cu tine (opţional) » Aveți pe TeamSpeak , steam și bineînțeles instagram care doriți. Acordă o notă comunității » Așa din vedere pot zice nota 10. Sper să rămână așa până la sfârșit. Alte detalii » Ăă.. cam atât presupun.. restul le aflați pe parcurs care doriți..
Fondator X-Tream Postat Mai 30, 2020 Fondator Postat Mai 30, 2020 Bine ai venit alaturi de noi. Speram sa te simti bine pe LeagueCS
ella. # Postat Mai 30, 2020 Postat Mai 30, 2020 Buna Cosmina, bine ai venit la noi! Sper sa iti placa si sa te simti cat mai bine! Daca ai chef de un cs 1.6, te invit pe CSGO.LEAGUECS.RO ; mod CSGO REMAKE! Fetele primesc VIP gratuit si permanent, te astept la noi sa vezi.. poate-ti place! zi buna, te pup!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.