Sari la conținut

Prezentare Cosmina

Cosmina

Postări Recomandate

Postat
  • Prenume »  Elena-Cosmina  ( De preferabil ar fii să-mi spuneți Cosmina deoarece, la prenumele Elena nu prea răspund.. )
  • Vârsta » 16
  • Locația » Brăila
  • Ocupație » Sunt elevă la o școală profesională, am vrut liceu dar au intervenit probleme de familie... 
  • Hobby-uri și pasiuni » În mare parte îmi place să fac curat prin casă și în același timp să mă joc pe telefon/laptop sau să mă uit la seriale.. N-am momentan hobby-uri/pasiuni interesante..   Poate mai târziu.. :) 
  • Modalitate de contact » Le găsiți pe profil. ( ex: instagram și steam )  sau pm aici.
  • De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Am căutat acum o săptămâna o nouă comunitate și am găsit-o am vrut să vin de atunci ( să fac cont , etc )  dar, au intervenit niște probleme și am uitat comunitatea cum se numește și mi-a reamintit numele un amic foarte bun și am ”revenit” .. :)) 
  • O poză cu tine (opţional) »  Aveți pe TeamSpeak , steam și bineînțeles instagram care doriți.
  • Acordă o notă comunității »  Așa din vedere pot zice nota 10. ^_^ Sper să rămână așa până la sfârșit.
  • Alte detalii »  Ăă.. cam atât presupun.. restul le aflați pe parcurs care doriți.. :D  
  • Fondator
Postat

Bine ai venit alaturi de noi. Speram sa te simti bine pe LeagueCS :)

Postat

hei buna , bine ai venit ieieii😋

Postat

Buna Cosmina, bine ai venit la noi! Sper sa iti placa si sa te simti cat mai bine!

Daca ai chef de un cs 1.6, te invit pe CSGO.LEAGUECS.RO ; mod CSGO REMAKE! Fetele primesc VIP gratuit si permanent, te astept la noi sa vezi.. poate-ti place!

zi buna, te pup! :) 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate