Sari la conținut

CS: GO: ASTRALIS TO FIELD JUGI PE MĂSURĂ CE GLA1VE MERGE ÎN CONCEDIU MEDICAL


Erikutz

Postări Recomandate

CS: jucătorul GO Jugi care stă în fața originii și viitorul logo-ului fc, care se uită în lateral

 

Astralis l-a mutat pe Jakob „JUGi” Hansen la formația lor de start ca lider de joc Lukas „gla1ve” Rossander pleacă în concediu medical. Gla1ve va renunța la clasamentul activ în următoarele trei luni, din cauza „stresului și a erorii”.

 

Lukas „gla1ve” Rossander este considerat pe scară largă cel mai bun lider în joc în Counter-Strike. El a condus Astralis la patru titluri de campionat CS: GO Major, împreună cu nenumărate alte victorii ale turneului de top.

De la adăugarea lui Emil „Magisk” Reif în 2018, Astralis a câștigat trei trofee majore consecutive, ceea ce reprezintă cea mai lungă serie câștigătoare a majorilor din istoria CS: GO.

Gla1ve va coborî acum de pe lista activă Astralis timp de trei luni în timpul concediului medical. Tânărul de 24 de ani și-a dezvăluit plecarea într-o TwitLonger, unde a menționat „stresul și burnout-ul” drept motivație pentru plecarea în concediu. El afirmă că decizia a fost luată cu ajutorul medicului său. „Următoarele 3 luni”, spune gla1ve, „Îmi voi folosi timpul pentru a mă odihni complet și apoi reveni la echipa Astralis.”

 

Ocupându-și locul în formația de start este fostul AWPer Jakob Nord „JUGi” Hansen. Tânărul de 23 de ani a câștigat notorietate în timp ce juca pentru Heroic în 2017, ajungând în semifinalele IEM Katowice și plasându-se pe locul doi la DreamHack Open Atlanta cu echipa. A jucat apoi pentru OpTic Gaming și mai târziu North, deși a rămas fără echipă din ianuarie 2020. JUGi s-a legat de Astralis la începutul acestei luni ca parte a listei extinse, devenind al șaptelea membru al echipei.

Nu se știe cine va prelua funcția de lider în joc în timpul absenței gla1ve. Zvonurile sugerează că riflerul Magisk ar putea juca acest rol. Echipa va concura pentru prima dată cu noua lor listă de start în DreamHack Masters Spring Europe, unde au asigurat deja o victorie de deschidere față de Heroic

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate