IoNuT™ Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Tragedie în fotbalul românesc și italian - a încetat din viață la Roma un fotbalist de doar 21 de ani. Joseph Bouasse Ombiogno Perfection fusese crescut de AS Roma și ajunsese la U Cluj în această iarnă pentru a-și relansa cariera. Unul din cei mai buni prieteni ai săi era Joseph Minala, camerunez și el și jucător de la rivala Lazio. Acesta a fost șocat la auzul veștii că Bouasse Ombiogno Perfection a suferit un stop cardiac. "Este incredibil! Am vorbit cu el, sâmbătă a ieșit la o miuță cu mai mulți prieteni. Nu-mi vine să cred. Am luat legătura și cu ei, nici lor nu le venea să creadă. La Roma eram amici chiar dacă jucam la cluburi rivale," a declarat Minala. AS Roma nu l-a uitat pe Joseph Bouasse Ombiogno Perfection Povestea lui Bouasse Ombiogno Perfection este una de scenariu de film - în 2015 a ajuns la Roma ca emigrant și a fost abandonat în gara Termini de un așa-zis agent de jucători. În cele din urmă a ajuns să se antreneze cot la cot cu Francesco Totti, Daniele de Rossi și Nainggolan, belgianul cu care semăna la stil de joc. sursa: DigiSport
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.