Sari la conținut

The Last of Us Part II si nebunia din jurul lansarii sale


IoNuT™

Postări Recomandate

The Last of Us Part II

 

Am tot vazut in ultima perioada discutii referitoare la The Last of Us Part II. Se pare ca anumite secvente din joc au ajuns pe internet si au starnit o intreaga isterie. Aceasta ar fi legata de orientarea sexuala si modul in care anumite personaje sunt portretizate. Din obisnuinta insa, am preferat sa trec peste ele si sa pretind ca nu exista. Nu am vazut nici un leak, nu m-a interesat si nu vreau sa-mi fie parerea influentata de discutiile stupide care au aparut. Ma concentrez pe ce primim in mod oficial, asa ca astazi vom vorbi despre noul trailer al lui TLoU Part II.

 

Trailer-ul de mai sus ne arata parti cheie din povestea lui The Last of Us Part II. Vedem evolutia lui Ellie si un Joel imbatranit; acestia par sa se desparta la un moment dat, iar Ellie porneste intr-o aventura pe cont propriu. Se pare ca aceasta decizie o conduce intr-un mediu foarte ostil in care este singura. De aici, copila din primul joc devine un tanar adult care trebuie sa supravietuiasca cu orice scop. Chiar daca asta inseamna sa ucida alti oameni. Mi se pare o evolutie logica fata de povestea primului joc si chiar daca mi-ar fi placut sa-l mai vad pe Joel, consider ca Naughty Dog a facut alegerea corecta cand l-a dat pe batranel la o parte.

Care este treaba cu leak-urile din The Last of Us Part II?
Dupa cum am spus, nu sunt la punct cu ceea ce a scapat pe internet din poveste. Sincer, v-as sfatui sa nu dati atentie acestor lucruri, deoarece nu au decat scopul de a influenta intr-un fel sau altul publicul. Am vazut pe diverse canale media oameni care condamna un joc nelansat. Altii care spun ca Neil Druckmann a stricat seria si ca o anumita duduie ar fi fost creierul din spatele primului joc; doar, nu va coborati la nivelul asta. The Last of Us Part II va fi un joc bun, sunt sigur de asta. Da, poate abordeaza niste teme mai sensibile pentru anumite persoane, dar din punctul meu de vedere, acestea n-au decat sa creasca o pereche si sa-si vada de viata.

 

Mai sus am atasat un video in care Neil Druckmann vorbeste despre lansare si leak-uri. Jocul a devenit Gold, ceea ce inseamna ca este aproape gata. Este si logic insa, avand data de lansare in viitorul foarte apropiat. Dupa cum spune si acesta, ar trebui sa ignoram ceea ce se vehiculeaza pe internet si sa asteptam momentul in care vom pune mana pe joc. The Last of Us Part II va fi lansat pe data de 19 Iunie 2020 pe PlayStation 4 si este deja disponibil pentru precomanda in format fizic la magazinele de profil si in format digital pe PlayStation Store.

 

 

sursa:              ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate