Sari la conținut

Nintendo Switch s-a vandut mai bine decat N64 si Gamecube la un loc


IoNuT™

Postări Recomandate

Nintendo switch

 

Nintendo a vandut 3.29 milioane de console Switch in primele trei luni din 2020. Asta se traduce intr-o crestere de 33% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, totalul unitatilor vandute a ajuns la 55.77 de milioane. O suma mai mare decat numarul combinat al vanzarilor de N64 si Gamecube. Daca aceasta crestere continua, nu va mai dura foarte mult pana cand Nintendo Switch va intrece si NES ca numar de vanzari.

Aceste numere inseamna ca planurile celor de la Nintendo de a lansa un succesor pentru Switch vor fi amanate. Consola si-a depasit deja target-ul de vanzari, ceea ce indica faptul ca lumea nu doar ca este multumita cu ea asa cum este, ci ca devine mult mai populara. Ce-i drept, Nintendo Switch cam concureaza in propria liga. In plus, vedem ca multe jocuri AAA sunt portate pentru aceasta, ceea ce inseamna ca exista un interes mare.

Nintendo Swtich si succesul numit Animal Crossing: New Horizons
Compania a lansat Animal Crossing: New Horizons pentru Nintendo Switch, iar jocul a devenit foarte rapid o distragere foarte populara de la pandemie. Jocul a fost lansat in data de 20 Martie, cu doar 10 zile pana la incheierea primului trimestru. Asadar, impactul acestei lansari va fi calculat in vara. Si ce mai cifre va inregistra; Nintendo a anuntat ca jocul a vandul 11.77 milioane de copii deja. Pentru un joc exclusiv, care are ca subiect niste animalute dragute, este un numar impresionant.

Pe langa acest titlu, Nintendo Switch s-a mai bucurat de cateva lansari importante in ultima vreme. Acestea includ Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team XD, si versiunea actualizata a lui Tokyo Mirage. In plus, un alt joc care a explodat in popularitate este Ring Fit Adventure, pe care l-am prezentat si noi.

 

 

sursa:              ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate