Sari la conținut

Lenovo lucreaza la un telefon de gaming din seria Legion


IoNuT™

Postări Recomandate

Lenovo Legion Gaming Smartphone

 

Se pare ca Lenovo lucreaza la un telefon de gaming care va fi lansat sunt brandul Legion. Acesta va beneficia de o camera de selfie montata pe lateral, doua porturi USB Type-C si incarcare la 90W. Chiar daca nu sunteti fani ai gaming-ului pe mobil, un astfel de dispozitiv sigur o sa va sara in ochi.

Initial, vestea a aparut in presa chineza, dar de atunci XDA-Developers au facut rost si de specificatii. Nu ar trebui sa ne mire foarte tare insa. Lenovo detine acum brand-ul Motorola, astfel exista puterea si experienta de a dezvolta un astfel de smartphone.

Ce specificatii va avea smartphone-ul Lenovo Legion?
In luna Decembrie a anului trecut, Lenovo a creat un profil numit Legion Gaming Phone pe platforma chinezeasca de social media, Weibo. Pe acest profil pare ca producatorul anunta detalii despre noul telefon prin intermediul unor postere.

Pe partea de specificatii se pare ca vom avea parte de un dispozitiv foarte puternic. Sloganul ales de Lenovo este „Stylish Outside, Savage Inside„. Nu stiu cat de stilat vi se pare voua, dar macar e puternic. Se pare ca noul smartphone de gaming va avea la interior un chip Qualcomm Snapdragon 865. Pe partea de memorie stim doar ca va folosi LPDDR5, insa nu si cantitatea. Pe partea de display vorbim despre un panou cu o rata de refresh de 144Hz cu rezolutie 2340×1080 si 270Hz touch sampling rate. Sistemul de operare este numit Legion OS, iar la baza are Android 10 combinat cu ZUI12 de la Lenovo.

Lenovo Legion Gaming Smartphone

Lenovo Legion Gaming Smartphone
Pe partea de camere, telefonul are doua bucati pe spate (64MP + 16MP wide-angle) si una frontala care iese din laterala telefonului. Aceasta este de 20MP si design-ul ma duce direct cu gandul la posibilitatea de a face streaming de pe telefon in timp ce te joci. Bateria este si ea impresionanta, nu doar prin capacitatea de 5000mAh, cat si prin tehnologia de incarcare. Lenovo sustine ca telefonul va putea fi incarcat 100% in doar 30 de minute datorita incarcarii la 90W.

Lenovo-Legion-Gaming-Phone-Watermarked-2

Din imaginile randate si specificatii, se pare ca avem in fata noastra un rival pe cinste pentru ROG Phone 2. Ramane sa vedem ce informatii va oferi si Lenovo in viitor. Personal insa, nu pot spune ca ma incanta cu ceva ideea de smartphone de gaming. Mai repede as fi interesat de un emulator de PlayStation 2 spre exemplu, care sa ofere suport pentru DualShock 4 prin Bluetooth. Asa da, chiar m-as juca pe telefon. Pana atunci, in Candy Crush nu va dau vieti, iar la NFS nu am rabdare sa astept sa mi se incarce rezervorul.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate