Sari la conținut

Alien Isolation este acum extrem de ieftin


IoNuT™

Postări Recomandate

Alien-Isolation.jpg

 

Săptămâna trecută a avut loc Alien Day, o sărbătoare fără nici un fel de noimă. Dar atașată de acea sărbătoare fără noimă a fost o reducere foarte mare, și încă valabilă, pentru Alien Isolation.

Aveți până în această seară posibilitatea să puneți mâna pe Alien Isolation la prețul de doar 1.85 de euro. https://store.steampowered.com/app/214490/Alien_Isolation/ Dacă nu ați avut vreodată ocazia să îl butonați, atunci chiar veți avea parte de o experiență grozavă de groază.

Alien Isolation este un joc la care o veți controla fiica lui Ellen Ripley, aflată în căutarea de răspunsuri. Însă aceste răspunsuri vin atașate de colții și ghearele unui xenomorph pe care va trebui să îl evitați. Un inamic controlat de un AI ce încearcă din răsputeri să vă caute, să vă adulmece, să vă simtă și să vă facă terci. Vă oferă, garantat, câteva senzații minunat de terifiante.

Apoi, mai găsiți la preț redus și jocul AvP de acum 10 ani.https://store.steampowered.com/sub/27828  Nu este la fel de bun ca Alien Isolation. Nu este nici la fel de rău ca Aliens Colonial Marines. Și jocul ăla este la preț redus, dar nu vă recomand să îl jucați.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate