Sari la conținut

Cyberpunk 2077 va fi un joc recomandat persoanelor peste 18 ani


IoNuT™

Postări Recomandate

Cyberpunk 2077 - 2020

 

Cyberpunk 2077 este numele de pe buzele multor gameri cand vine vorba de jocurile lui 2020. Se pare ca noul titlu al celor de la CD Projekt Red va fi insa un joc 18+. Acest rating a fost primit chiar recent in Brazilia, insa nu ar trebui sa fim surprinsi. Documentele atasate sunt in limba portugheza, dar un utilizator de Twitter le-a tradus in engleza noastra cea de toate zilele. Mai departe, Pawel Sasko, Lead Quest Designer in cadrul proiectului a postat mai departe, alaturi de un comentariu ironic.

 

Jocul va fi lansat pe generatia actuala de console si pe PC, urmand ca acesta sa primeasca un upgrade gratuit pe Xbox Series X odata ce noua consola va fi lansata. Nu este inca sigur daca acelasi lucru este valabil si pentru PlayStation 5. Am avut parte si de o declaratie pe baza acestui subiect:

Cand vine vorba de consola de la Microsoft, dupa cum am spus, am confirmat oficial atat update-ul cat si disponibilitatea cross-gen, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de joc inca de la bun inceput pe next-gen. Nu avem nici o confirmare din partea PlayStation, deci nu putem sa spunem da sau nu. Aceasta chestiune sta in mainile celor de la PlayStation, dupa care vom fi bucurosi sa facem un anunt, dar in acest moment nu putem sa trecem peste ei.

Michal Nowakowski, SVPof Business Development, CD Projekt Red

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe PC, PlayStation 4 si Xbox One pe data de 17 Septembrie 2020, dupa ce lansarea initiala a fost amanata.

 

 

sursa:               ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate