Fondator AdR Postat Aprilie 27, 2020 Fondator Postat Aprilie 27, 2020 Nume :AdR Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :As vrea sa ajutam serverele publice sa se dezvolte un pic mai mult sa fie mai mult interes si mai multa implicare din partea Comunitati LeagueCs. In fiecare seara sa luam un server aleatoriu la ora 20:00 si sa facem un concurs.Primi de la echipele CT/T sa primeasca un cdkey premium .De premi ma ocup Eu Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :Dezvoltare & Distractie
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 28, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28, 2020 Bun , sunt cu totul de acord cu tine, dar nu inteleg asta .. primii de la CT / T , adica vrei sa faci ceva gen mix intre serverele comunitatii si ce`i care castiga , serverul sa primeasca un premiu . Eu zic ca daca ne-am gandii mai bine am putea sa ii ajutam cu mai mult de un premiu , eu sunt de acord sa ii ajutam cu un boost ce`i care doresc boost , si cd key cei care doresc cd key . Asta sa picam toti de acord ca membrii staff si ei sa fie de acord sa participe .
crd Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Nu vad de ce nu as fi pro, trebuie totusi gandita mai bine propunerea asta cum zice si nervoasa. Pro
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Aprilie 28, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28, 2020 Este o idee buna si chiar ar incuraja oamenii sa se mai joace la publice.
Animalix Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 E o idee foarte bună dar propun ca servere sa fie luate intr-o ordine si nu aleatoriu pentru ca vor fi discutii ca unele servere vor fi favorizate. Premiile ar trebui sa fie ceva ce i-ar tine la noi pe comunitate nu sa isi ia premiul si apoi poate pleca, poate un anumit beneficiu pe server doar pentru castigatori sau adaugat un plugin unde sa apara o lista cu ei poate chiar editat mapele cu nick-ul lor adaugat pe pereti.
OriGinaL - LCS Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Propunere naspa, Idei bune :)))))) Sunt PRO, Pentru ca se merita si stiu deja la ce vrei sa faci
Vad^SuNeT Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 E o ideie buna dar eu mam gandit alt fell sa facem fiecare servar sa-si faca o echipa sa jucam intre noi si echipa castigatoare sa obtina un boost de exemplu un setmaster daca e asa ofer eu un boost Lunar si loc 2 - sa primeasca 5 -bosturi gtrs la 1.2 euro cand doreste loc 3 - 1 boost gtrs daca e putem face ma anuntati
LCS PREMIUM Tavvy Postat Aprilie 28, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28, 2020 https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/2251-leaguecs--championship-2020/ Astazi vor fi adaugate topicurile respective! Ramaneti aproape!
ella. # Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Acum 11 minute, Vad^SuNeTe a spus: E o ideie buna dar eu mam gandit alt fell sa facem fiecare servar sa-si faca o echipa sa jucam intre noi si echipa castigatoare sa obtina un boost de exemplu un setmaster daca e asa ofer eu un boost Lunar si loc 2 - sa primeasca 5 -bosturi gtrs la 1.2 euro cand doreste loc 3 - 1 boost gtrs daca e putem face ma anuntati Asta exista deja, e competitita LEAGUECS CHAMPIONSHIP, sponsorizata de CSGO.LEAGUECS.RO https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/2251-leaguecs--championship-2020/ . o sa primiti detalii astazi ! Acum 12 ore, AdR a spus: Nume :AdR Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :As vrea sa ajutam serverele publice sa se dezvolte un pic mai mult sa fie mai mult interes si mai multa implicare din partea Comunitati LeagueCs. In fiecare seara sa luam un server aleatoriu la ora 20:00 si sa facem un concurs.Primi de la echipele CT/T sa primeasca un cdkey premium .De premi ma ocup Eu Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :Dezvoltare & Distractie PRO pentru propunere, dar as propune un player aleatoriu de pe server... nu neaparat primul, ca s-ar putea ca unii sa stie ca nu au sanse si sa nu participe... adica daca stau sa ma gandesc la unii de la noi de pe server(csgo) :)) si cat de buni sunt... nu cred ca are de gand multa lume sa concureze cu ei :))))
DGL Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Imi cer scuze pentru acest post, dar la acest concurs ”ajutor din partea comunitati ” vor participa doar serverele classice?
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 28, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28, 2020 Nu , pot participa toate serverele dar cel mai probabil se va juca pe unul classic .
LCS PREMIUM Livia Postat Aprilie 28, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28, 2020 Acum 8 minute, NeRvOaSa a spus: Nu , pot participa toate serverele dar cel mai probabil se va juca pe unul classic . Eu am inteles ca se refera, efectiv sa intram noi pe un server random in fiecare seara si sa rugam adminii sa faca concurs pe o anumita mapa si primul la scor de la ct, respectiv t castiga cd keys. Nu asa te referi @AdR?
Fondator AdR Postat Aprilie 28, 2020 Autor Fondator Postat Aprilie 28, 2020 Acum 7 minute, Livia a spus: Eu am inteles ca se refera, efectiv sa intram noi pe un server random in fiecare seara si sa rugam adminii sa faca concurs pe o anumita mapa si primul la scor de la ct, respectiv t castiga cd keys. Nu asa te referi @AdR? Asa e @Livia Nu am zis nimic mix eu aici ma refer stric la publice si punem toate publicele in random.org si dupa ala care a castigat prima seara il scoatem din random.org e vorba despre sv publice nu de mix si sv din comunitate
Anonim Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 pro cu o mentiune , mi se pare mai ok cei din top daca tot facem asta , pentru ca poate intra un player asa 10 minute e primul rupe jocu si iese nu il mai vezi niciodata . Respectivi din top au muncit mult sa ajunga acolo
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 28, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28, 2020 Propunere acceptata , te astept pe ts3 @AdR sa vorbim despre . Anonim ai si tu dreptatea ta , dar daca acest mic " concurs " o sa tina , nu o sa dispara nimeni tinand cont ca serverele publice de la noi din comunitate majoritatea au oamenii lor . Sambata seara la ora 19:30 toate serverele comunitatii o sa intre in random , o sa fie ales un server si acolo o sa fie dat premiul . La urmatorul concurs , serverul ales anterior o sa fie exclus si o sa se aleaga din nou alt server . Castigatorii sunt obligati sa stea pe ts3 . In cazul in care un player castiga si nu a fost sau nu este pe ts3 premiul va fi destinat urmatorului . Deci in concluzie , ts3 obligatoriu . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.