Sari la conținut

PUBG adauga boti in meciurile de pe console pentru a face jocul mai usor


IoNuT™

Postări Recomandate

pubg PlayerUnknown’s Battlegrounds

 

Jocurile Battle Royale au tendinta de a fi destul de greu de invatat, iar in acest moment, PUBG este unul dintre cele mai dificile. Jucatorii dedicati stiu jocul ca-n palma, insa pentru cei care abia se apuca experienta poate fi adesea frustranta. Pentru a face experienta mai placuta pentru jucatorii noi, producatorii au decis sa implementeze boti. Acestia vor fi destul de usor de doborat, astfel incepatorii vor avea sansa sa invete cum sa se descurce.

Cum functioneaza botii? – Changelog oficial https://www.pubg.com/2020/04/24/console-dev-letter-bots/
Miscare – Intr-un meci normal de PUBG, jucatorii traverseaza o varietate de zone de relief, inclusiv campuri deschise, orase si chiar si munti. Miscarile botilor vor fi controlate cu ajutorul unor retele prestabilite. Acestea sunt un fel de limite de care inteligenta artificiala nu poate trece. Pentru fiecare harta, mare sau mica, echipa de dezvoltare a depus eforturi mari pentru a impiedica botii sa cada de pe margini inalte sau sa faca lucruri stupide. Cu aceste ghidaje de navigatie, botii vor alege cea mai eficienta ruta pana la destinatie.
Lupte – Jucatorii de PUBG se lupta la tot felul de distante. Fie ca golesc o cladire intreaga, fie ca se lupta la distanta cu un Kar98k. Indiferent de distanta, un factor crucial care face sistemul de impuscaturi din PUBG atat de amuzant este fizica gloantelor. In loc ca botii sa se bazeze doar pe probabilitate pentru a nimeri o tinta, acestia vor tine cont si de comportamentul gloantelor. Acest sistem este tunat fix cat sa faca botii cat de cat dificili, fara a fi insa o provocare prea mare pentru incepatori.
Looting – Echipamentul este crucial in PUBG, astfel botii vor genera ceva loot cand mor. Daca acestia au insa prea multe obiecte, pot strica balansul meciurilor. De asemenea, daca au prea putin exista sansa ca spre final de meci sa se simta mai putin realist. Analistii si designerii care se ocupa de joc au analizat datele de pe servere pentru a intelege cam cat de mult loot aduna jucatorii in mod normal si ce tip de obiecte pastreaza sau arunca. Cu aceste date, botii stiu sa isi aleaga echipamentele destul de bine, astfel veti vedea boti care lupta cu un SMG la apropiere, ca mai apoi sa treaca la o carabina pentru luptele la distante mari.
Jucatorii mai buni nu vor intampina boti in PUBG
Daca esti un jucator ceva mai rasarit de PUBG, nu e nevoie sa-ti faci griji. Botii sunt eliminati pe masura ca MMR-ul tau creste. Momentan botii vor fi introdusi doar pe versiunea de consola a jocului, dar nu m-ar surprinde sa apara si pe PC daca se vor dovedi utili. Este bine sa vedem astfel de schimbari, mai ales ca pana acum, Player Unknown’s BattleGrounds nu a fost cel mai primitor joc posibil. In acelasi timp, botii ar putea strica balansul rank-urilor mai mici daca nu sunt bine implementati. Pana la urma farmecul unui joc Battle Royale sunt oamenii si modurile diferite de joc pe care acestia le au.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate