Sari la conținut

Doi medici care au dezvoltat o formă gravă de Covid-19 sunt acum de nerecunoscut.


Animalix

Postări Recomandate

Doi medici chinezi care au dezvoltat o formă gravă de Covid-19 și au fost internați în stare critică, au avut parte de o surpriză după ce s-au recuperat. Aceștia au observat că pielea lor și-a schimbat culoarea, fiind acum mult mai închisă.

Doctorii Yi Fan și Hu Weifeng, ambii în vârstă de 42 de ani, au fost infectați cu coronavirus în timp ce tratau pacienți la spitalul din Wuhan. Cei doi au fost diagnosticați cu Covid-19 pe 18 ianuarie și internați în spital, potrivit Daily Mail.

Aceștia au început acum să își revină, după ce o lungă perioadă au fost conectați la aparate de tip ECMO, care substituie funcția inimii și pompează oxigen în sânge.

Cardiologul Yi Fan a supraviețuit timp de 39 de zile cu ajutorul acestei mașinării, însă acum s-a recuperat în mare parte. Acesta spune că a rămast traumatizat după lupta înelungată cu boala.

“Când m-am trezit, mai ales după ce am aflat detalii despre starea mea, m-am speriat. Am avut coșmaruri de multe ori”, a povestit el.

62121316.jpg

Starea medicului Hu Weifeng a fost mult mai gravă, acesta fiind ajutat să trăiască de aparate timp de 99 de zile, însă dă semne că își va reveni și el. Pe 11 aprilie acesta a început să poată vorbi din nou.

Însă în timp ce aceștia se luptau cu boala, pielea lor a început să își schimbe culoarea, devenind mult mai închisă. 

Dr. Li Shusheng, care l-a tratat pe Hu Weifeng, suspectează că schimbarea a avut loc din cauza unor medicamente pe care aceștia le-au primit la începutul tratamentului. Shusheng se așteaptă ca pielea acestora să revină la culoarea normală după îmbunătățirea sănătății ficatului.

62121335.jpg

Sursa: protv.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate