zen ♫ Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Nume : zen Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Să adăugăm acum că avem și un server de SA:MP serios și o secțiune cu Scripting SAMP la categoria "Scripting LEAGUECS România" mai jos de "Scripting Counter Strike". Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Având în vedere că secțiunea Scripting Counter Strike merge bine, acum avem și un server de samp serios, scripterul își face treaba, postează update-uri, mă implic și eu pe partea de scripting împreună cu @snK și aș dorii să mă ocup eu de această secțiune dacă se poate.
LCS PREMIUM Livia Postat Aprilie 13, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 13, 2020 Daca nu postezi minim 10 posturi pe zi, te manc :)))))
Animalix Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Poate pe viitor vom mai avea un servere de SA:MP si cu siguranță va fi de folos
zen ♫ Postat Aprilie 13, 2020 Autor Postat Aprilie 13, 2020 Acum 10 minute, Animalix a spus: Poate pe viitor vom mai avea un servere de SA:MP si cu siguranță va fi de folos Avem deja un server de samp la care de 2 zile lucrăm din plin și am reparat un gamemode plin de buguri, de-asta am venit și cu această propunere deoarece acum avem echipă care poate activa la scripting.
Fondator X-Tream Postat Aprilie 13, 2020 Fondator Postat Aprilie 13, 2020 Pro. Vă sparg dacă nu faceți treabă cu noua secțiune.
OriGinaL - LCS Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Pro, Daca aveti nevoie de ceva ma anuntati! Succes.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.