Sari la conținut

Uncharted 4: A Thief's End și Dirt Rally 2.0 sunt jocurile dvs. PlayStation Plus pentru luna aprilie


Livia

Postări Recomandate

Emoțiile care trotează globul vă așteaptă în timp ce descoperiți secrete periculoase și pierdute de mult timp cu renumitul vânător de comori Nathan Drake și abordați cursuri provocatoare de rali din întreaga lume.

 

 

Cu perechea de jocuri PS Plus din luna aprilie, porniți într-o călătorie cu trotinete globale în urmărirea unei conspirații istorice în spatele unei comori de pirați fabulați, apoi puneți-vă nervii și abilitățile de conducere în unele dintre cele mai provocatoare cursuri de raliat din lume. Hai să aruncăm o privire.

Neclasat 4: sfârșitul unui hoț

 

 

Epicul de aventură apreciat critic de Naughty Dog ajunge pe PS Plus! La câțiva ani de la ultima sa aventură, vânătorul de avere pensionat, Nathan Drake, este forțat să se întoarcă în lumea hoților. Cu miza mult mai personală, Drake se pornește într-o călătorie uimitoare din lume care trotează pe glob, în căutarea unei conspirații istorice în spatele unei comori de pirați fabulați. Cea mai mare aventură a lui Nathan Drake va necesita înțelepciune rapidă, pumni rapide și utilizarea inventivă a armelor, în timp ce îi testează limitele fizice, rezolvarea și, în final, ceea ce este dispus să jertfească pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește.

Descoperiți mai multe despre Uncharted 4: A Thief's End

 

Raliul murdar 2.0

Raliul DiRT 2.0

 

Conducerea precisă perfectă și dezvoltă nervi de oțel în timp ce urli printr-o selecție de piese iconice de raliu de pe tot globul, în căutarea gloriei campionatului (și a perioadelor de tură din ce în ce mai rapide) în această simă de cursă realistă. Dirt Rally 2.0 întruchipează cel mai bun venerat studio de dezvoltare britanic Codemasters are de oferit: cursuri provocatoare, sisteme meteorologice care modifică cursele, personalizări în profunzime a mașinilor și multe altele. În total, aceasta este o masterclass în cursele off-road.

Descoperiți mai multe despre Dirt Rally 2.0

Ambele titluri vor fi disponibile pentru descărcare de marți, 7 aprilie, până luni, 4 mai.

 

Jocurile PS Plus din martie
Ca amintire, ai încă timp să descarci jocurile PS Plus din această lună. Faceți față unei provocări de platformă ca niciuna din Shadow of the Colossus în timp ce vânați șaisprezece colosuri gigantice pe întreg teritoriul. În Sonic Forces, două generații de arici se unesc pentru un mix de platforme 2D și 3D.

Aflați mai multe aici . Aceste titluri sunt disponibile pentru a fi descărcate până luni, 6 aprilie.

 

Nou pentru PS Plus?
Aflați mai multe aici .

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate