Sari la conținut

Cum aniversează Mazda 100 de ani de existență?


Livia

Postări Recomandate

Mazda-MX-5-100-de-ani-de-existen%C8%9B%C4%83-2.jpg

 

 

Mazda sărbătorește 100 de ani de existență lansând o ediție specială pentru fiecare dintre modelele sale și punând față-n față două personalități legendare. Este vorba despre prima mașină construită de producătorul nipon, R360, și roadster-ul MX-5.

 

Mazda marchează centenarul aducând în toate gamele o ediție specială inspirată de primul model al brand-ului japonez, R360.

Noile ediții poartă nuanța exterioară Snowflake White Pearlescent, iar la interior, apare pielea vișinie pe scaune, pe consola centrală și pe bord. Acestea vin și cu o serie amplă de elemente care anunță că sunt speciale: pe listă se regăsesc logo-ul aniversar “100th Anniversary” pe aripi, o cheie și tetiere ale scaunelor care poartă același logo.

 

Noile ediții ar fi trebuit să fie dezvăluite la începutul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva, dar evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Edițiile aniversare vor fi disponibile în gamele Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda6, Mazda MX-5 cu acoperiș textil și în versiune RF.

Acestea vor ajunge în Europa în cea de-a doua parte a acestui an. Doar 100 de unități din fiecare gamă vor fi disponibile.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate