Sari la conținut

Revoluţionează muzica 8D modul în care vom asculta piesele în viitor?


Livia

Postări Recomandate

3d_music_480x445.png?w=1200

 

Dacă YoutTube ocupă una dintre principalele tale canale de ascultat muzică, se poate să fi văzut până acum în bara de sugestii câteva clipuri numite 8D audio.

8D audio este în esență un efect aplicat unei înregistrări stereo unde melodiile au fost editate și mixate astfel încât îți dau impresia că sunetul se învârte împrejurul tău. Experiența poate fi obținută doar cu o pereche de căști de calitate pentru a crea iluzia unui spațiu de 360 de grade.

Deși, în prezent, nu există artiști care au lansat muzică folosind tehnologia 3D, trendul a crescut în popularitate, datorită faptului că mulți creatori de conținut YouTube au luat cântece populare pe care le-au transformat apoi în 3D. Pe YouTube tehnologia este mai cunoscută sub numele de muzică 8D, chiar dacă utilizează tehnologia 3D pentru crearea videoclipurilor.

Creșterea popularității se poate datoează  faptului că sunetul 3D crează o experiență de ascultare mai interactivă, pe care nu o poți resimți în clasicul 2D.

RECOMAND ACEASTA PIESA ( ASCULTATI LA CASTI NEAPARAT ) 

 

Ascultat la difuzoarele de la calculator, sunetul înconjurător nu mai poate fi auzit și sunetul va crea doar un ecou în difuzoare. Canalele YouTube care fac muzică 3D au de obicei o notă lângă titlul melodiei care spune "Utilizați căști".

Cu toate acestea este important să reținem că tehnologia audio 3D nu este neapărat un concept nou. Unii artiști s-au grăbit să creeze muzică 3D pentru a crea o experiență nouă de ascultare a muzicii.

Coldplay a folosit un sunet 3D în concertele din VR, astfel încât fanii să poată simți cu adevărat că iau parte la un concert real.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate