32ping Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Nume : Raul Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Consider ca ma dedic destul de mult forumului. Ce sectiune dorești spre moderare? : Global Moderators ♦ Moderatorii ce moderează tot forumul și se ocupă de bunăpurtarea utilizatorilor. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : O sa vedeti pe viitor , deocamdata o sa ofer tot timpul pe care il am la dispozitie . Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : asta in ultima vreme https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1903-fr-discuții-libere-jocuri-forumistice/ Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? : Da , sunt constient Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări : Multumesc. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da EDIT : As vrea sa moderez in Web/IT & Gaming
LCS PREMIUM Livia Postat Martie 26, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 26, 2020 pentru gradul de moderator Pe viitor trebuie sa deschizi si topicuri noi, nu doar reply-uri la jocuri si altele.
crd Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Contra si pentru Global Moderator si pentru Moderator. Nu ai adus un plus forumului de cand ai inceput sa postezi, jocuri forumistice nu este o categorie pe care ai putea cumva sa o moderezi, deoarece totul e simplu acolo, si toate posturile de acolo sunt pentru +1. Cand o sa iti dai interesul mai mult, si nu o sa postezi in categorii de genu', atunci poate o sa imi schimb parerea.
OriGinaL - LCS Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Pro, Vreau sa te vad in Moderator si sa vad ce treaba o sa faci, Eu unu vreu sa vad staff mai mare asa ca meriti o sansa, Mult succes!
Fondator AdR Postat Martie 26, 2020 Fondator Postat Martie 26, 2020 Ne trebuie o echipa mai mare PS: Sa fi activ !! si daca ai nevoie de ajutor te astept pe teamspeak3
LCS PREMIUM snK Postat Martie 26, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 26, 2020 CONTRA pentru global moderator, in primul rand nu ai activatatea necesara pentru moderator global. Pentru Moderator iti dau un PRO de incurajare, apuca-te de treaba.
manDarikees. Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Pro pentru moderator. Motivele..prefer să le tin pentru mine..
Davidu Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Din partea mea ai Pro , cu totii meritam o sansa !
DaNoNeDDB Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Pentru moderator,dar incearca sa ti alegi o categorie unde sa faci treaba
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Martie 27, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 27, 2020 @$$$$$LamaieDulce$$$$$ faci cumva parte din stafful forumului si nu stim noi ? Data viitoare o sa fi sanctionat daca mai dai pro/contra unde nu e treaba ta . @suNNy~194 te astept pe ts3 sa vorbim . Asta seara este o mini sedinta , te asteptam si pe tine daca ai timp . Acceptat. Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.