ArisTide Postat Martie 25, 2020 Postat Martie 25, 2020 Nume : ArisTide Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun pentru o noua categorie la subforumul MULTIMEDIA - unde putem posta lucuri frumoase despre speech motivational si lucruri asemanatoare ce au la baza linkuri de youtube ! Am cautat sa fac o postare frumoasa si instructive despre cum ar trebui fiecare dintre noi sa ne asezam "Cearceaful inainte de somn" ,insa nu am unde! Am putea-o numi Despre lume ! Si as putea face modelul dupa care fiecare sa poata posta si despre ce !! Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :Eu cred ca va fi o categorie vizitata si foarte utila ,multi vor putea viziona lucruri mult mai constructive pe langa desene animate si stiri despre seriale turcesti :)) TTopic model.txt
crd Postat Martie 25, 2020 Postat Martie 25, 2020 Nu știu cât de mult ne-ar ajuta, dar nu înseamnă ca nu putem încerca să vedem cum va fi activitatea pe aceea secțiune pe care ți-o dorești sa fie acolo. La regulamente și modele nu știu dacă te-ai putea ocupa acolo deoarece eu și cu @Livia ne ocupăm de tot ce ține regulament și model. Să zicem pro doar pentru că vreau să văd cum va fi activitatea în zona pe care ți-o dorești. Iar cu regulamentul și modelul din aceea zonă ne vei da nouă mai întâi versiunea ta finală cu regulament/model ca să vedem ce ai scris pe acolo și să vedem dacă mai putem schimba ceva, da, în mare parte regulamentul/modelul tău va suferii modificări după ce o sa ni-l trimiți mie și Liviei.
LCS PREMIUM Livia Postat Martie 25, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 25, 2020 pentru subforum (sa vedem daca merge ), dar cu mica observatie ca in aceasta categorie sa putem posta stiri care variaza de la moda, religie, gatit ( ca a mai propus cineva asta ) pana la politica si asa mai departe. La o asemenea sectiune nu cred ca ar fi nevoie de model, ci doar de un regulament cum sunt si la celelalte sectiuni ( doar sa precizam despre ce se poate posta, cum am spus eu mai sus )
ArisTide Postat Martie 25, 2020 Autor Postat Martie 25, 2020 1 oră în urmă, CRD- a spus: Nu știu cât de mult ne-ar ajuta, dar nu înseamnă ca nu putem încerca să vedem cum va fi activitatea pe aceea secțiune pe care ți-o dorești sa fie acolo. La regulamente și modele nu știu dacă te-ai putea ocupa acolo deoarece eu și cu @Livia ne ocupăm de tot ce ține regulament și model. Să zicem pro doar pentru că vreau să văd cum va fi activitatea în zona pe care ți-o dorești. Iar cu regulamentul și modelul din aceea zonă ne vei da nouă mai întâi versiunea ta finală cu regulament/model ca să vedem ce ai scris pe acolo și să vedem dacă mai putem schimba ceva, da, în mare parte regulamentul/modelul tău va suferii modificări după ce o sa ni-l trimiți mie și Liviei. Multumesc pentru pro , am pus un txt in topic daca l-ai observant !!
ArisTide Postat Martie 25, 2020 Autor Postat Martie 25, 2020 Acum 46 minute, Livia a spus: pentru subforum (sa vedem daca merge ), dar cu mica observatie ca in aceasta categorie sa putem posta stiri care variaza de la moda, religie, gatit ( ca a mai propus cineva asta ) pana la politica si asa mai departe. La o asemenea sectiune nu cred ca ar fi nevoie de model, ci doar de un regulament cum sunt si la celelalte sectiuni ( doar sa precizam despre ce se poate posta, cum am spus eu mai sus ) Este un txt pus acolo unde puteti citi regulament si model daca e nevoie !!Multumesc
LCS PREMIUM Livia Postat Martie 25, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 25, 2020 Acum 12 minute, ArisTide a spus: Multumesc pentru pro , am pus un txt in topic daca l-ai observant !! Acel txt nu merge. Te-as ruga sa nu mai faci reply-uri aiurea cu multumiri. Daca doresti sa multumesti poti lasa o reactie. Risti sa fii sanctionat
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Martie 26, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 26, 2020 Bun , categoria a fost adaugata , rog pe @Livia sau @CRD- sa se ocupe personal de regulament . @ArisTide daca vrei sa ai acces pe aceea categorie te rog sa ma cauti tinand cont de faptul ca propunerea a fost a ta dar de regulament se vor ocupa exlusiv cei doi mentionati mai sus .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.