DarkReX Postat Duminică la 18:25 Postat Duminică la 18:25 Nume : DarkReX Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Sugerez să creăm un server de Discord oficial și avansat pentru forum, de care să profităm din plin pentru comunicarea și strângerea comunității noastre într-un singur loc. Eu sunt designer de servere de Discord și mă pot ocupa personal de configurarea lui completă și securizată. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Această propunere va ajuta forumul în mai multe moduri: Va aduce membri noi și activi pe forum. Putem crea canale speciale pentru asistență rapidă și notificări instantanee.
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Duminică la 19:05 Administrator Postat Duminică la 19:05 Avem server de discord
DarkReX Postat Duminică la 21:14 Autor Postat Duminică la 21:14 Totuși, dacă vă referiți la serverul actual, propunerea mea este să îl îmbunătățesc și să îl fac mult mai avansat; în caz contrar, pot configura eu unul de la zero și sunt sigur că veți fi foarte impresionați de munca mea!
Fondator John @ Anormalii Postat Luni la 03:42 Fondator Postat Luni la 03:42 https://discord.gg/uYS6jekHm = Serverul de discord al Comunitatii.
DarkReX Postat Luni la 08:03 Autor Postat Luni la 08:03 Am intrat deja pe el, dar îl pot ajusta pentru a arăta excelent: 1- Momentan îi lipsește un bot (mai exact, pentru mesajele de rămas-bun). 2- Toate canalele sunt în prezent în română; îl pot face bilingv (română și engleză). 3- Pot adăuga roluri și boți pentru a menține serverul organizat și practic imposibil de spart. 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Luni la 10:47 Administrator Postat Luni la 10:47 Salutare! Am analizat propunerea ta și îți recomand să iei legătura cu un @ Fondator. Acesta îți poate oferi îndrumările necesare și poate confirma dacă implicarea ta ar aduce un beneficiu proiectului de discord din cadrul comunității LEAGUECS ROMÂNIA. În ceea ce privește acest topic, îl voi închide, deoarece comunitatea dispune deja de un server de Discord bine dezvoltat, cu o bază activă de membri și o activitate constantă, pentru mai multe informații, te rog să respecți ce ți-am sugerat puțin mai sus. Subiect închis!
Postări Recomandate