pachee Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 (editat) [1]. Nume: Alex [2]. Nick server:Pachee [3]. Varsta: 25 [4]. LeveL: 6 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: 2 [6]. Ai citit regulamentul?: Da. mpadurar [7]. De ce doresti admin?: Sa ajut stafful stiu ca n am ore dar spre exemplu acum 20 de min nu era nici un admin pe sv .. am si experienta si imi place mult serverul Editat Iunie 25 de skaraotki
T0x1c Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 Ai campanie admine free deschisă dacă ai cel puțin 7 zile jucate pe sv
MR X Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 (editat) Make at " Free admin campaign" https://leaguecs.ro/forum/topic/67445-zm-campanie-admini-gratis-free-admin-campaign/page/2/#comments Editat Iunie 24 de MR X
Mona Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 (editat) Apply on "free admin campaign". Editat Iunie 24 de Mona
pere Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 Joaca 7 zile macar pe server, cititi regulamentul ala ca nu i degeaba
skaraotki Postat Iunie 25 Postat Iunie 25 Fa 7 zile de activitate si refa cererea la sectiunea admin free T/C
Postări Recomandate