FCFCSB Postat Iunie 22 Postat Iunie 22 [1]. Nume: Alex Vasilica [2]. Nick server: FCFCSB [3]. Varsta: 30 [4]. LeveL: 19 [5]. Gradul actual: Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://thegamestracker.com/server/server-hostat-de-hostsrcio-8567/player/FCFCSB [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Sincer stiu ca nu este mult timp de cand am trecut de la helperTester la Helper, dar am vazut o cerere de inactivitate depusa in rubrica de absente a lui Microsoft, cu durata permanenta si am decis chiar daca e putin cam devreme sa trec la pragul urmator. Multumesc anticipat pentru orice decizie si pentru fiecare raspuns in parte ! 2
zuky Postat Iunie 22 Postat Iunie 22 trebuia sa astepti 1 luna de cand ti-am acceptat ultima cerere.... 1
|X|Repper Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 Chiar daca nu stiu daca o sa fii acceptat sau nu răspunsul meu este PRO, iti faci treaba foarte bine si esti activ intr-o perioada a zilei in care este mare nevoie 1
SoLuTioNs Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 Pro, cu toate ca nu ai cele 2 saptamani de cand ai “devinit admin” 1
Blacky9 Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 pro fara discutii, acum sa vedem ca mai aveai putin de asteptat pana la upgrade 1
pere Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 (editat) Contra, esti ok in partea de adminaj dar nu ai indeplinit cerintele pentru up! Editat Iunie 23 de pere
haarpone Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 Esti activ si te implici, iti dau PRO dar problema e ca trebuia sa astepti 4 saptamani pentru cerere de upgrade, automat cine nu respecta cerintele astea primeste RESPINS
mosILoveYou Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 Ai un PRO de la mine acum chiar daca este in zadar si la viitoarea cerere voi avea aceasi parere, motivele sunt mai sus!
zennik @ZM Postat Iunie 23 Postat Iunie 23 (editat) Contra , nu ai 4 săptămâni de la data soluționării cererii de helper , revii cu o cerere la data corecta sau oferită de fondator , succes Editat Iunie 23 de zennik @ZM
Dragonasu0 Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 Contra nu ai cele 4 saptamani de la data cand ai fost acceptat
SicraN Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 Vei fi respins indiferent de vot, pentru ca nu indeplineai conditiile pentru upgrade in momentul in care ai facut cererea. Contra! 1
ZANIGIO Postat Iunie 27 Postat Iunie 27 As a helper you do everything well. But after being approved as a helper you have to wait 1 month before submitting a new request Good luck.
Postări Recomandate