Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

ibra-henry.jpeg?fm=webp&q=80&fit=crop&cr

Thierry Henry și Zlatan Ibrahimović au oferit reacții spectaculoase în studioul FOX Sports după ce Lionel Messi a marcat o triplă istorică în victoria Argentinei, scor 3-0 în fața Algeriei, la meciul său de debut de la Cupa Mondială 2026. Prin cele trei goluri înscrise în minutele 17, 60 și 76, Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Mondialelor masculine, la egalitate cu Miroslav Klose (16 goluri)

Francezul a lăudat capacitatea unică a argentinianului de a face diferența și a subliniat că, în ciuda faptului că Argentina are cel mai bătrân lot de la turneul final, căpitanul lor rămâne pe alt nivel. „Ne-a reamintit tuturor cine este el... Leo este pur și simplu diferit”, a declarat Henry, adăugând că „cei care iubesc fotbalul știu că el este și va rămâne cel mai bun”

Suedezul s-a arătat extrem de încântat că a putut asista la un asemenea spectacol. „Am spus dinainte de meci: uitați-vă și savurați, iar exact asta am făcut. Messi a sosit la acest Campionat Mondial ca și cum competiția îi aparține în continuare. Tot ce atinge se transformă în aur”. Zlatan a completat că un hat-trick în prima seară nu este ceva normal, ci reprezintă un avertisment clar pentru toate celelalte echipe

Sursa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate