LCS PREMIUM JoKeRuL13 Postat Iunie 3 LCS PREMIUM Postat Iunie 3 Nume reclamant:JoKeRuL13 Nume admin reclamat:Microsoft jewpoint Motiv: i-am zis lui tony “ prea slab ca sa fii tu” Durata Ban (Daca este cazul):1 zi Dovada(video/poza/demo): nu e cazul, era și tony pe sv , cu el vorbeam
A n g e 1 Postat Iunie 3 Postat Iunie 3 (editat) banul e pe meritate luat( xenon a luat decizia de a-ti acorda ban 24 de ore ) + plus de asta mai revizuiește-și comportamentul și poate data viitoare nu o să se mai ia masuri împotrivas ta! Până atunci toate cele bune ! Plus de asta un screenshot ceva sau demo??? Editat Iunie 3 de A n g e 1 1
Microsoft JewPoint Postat Iunie 3 Postat Iunie 3 Salut! Pe bune, pentru "prea slab ca sa fii tu", pentru asta crezi ca ai primit ban? Deci va place sa faceti pe victimele, enorm de mult. Este si pe discord, de ce iti place sa te faci de ras? Ne zici noua ca n avem viata sociala, dar tu te enervezi la un joc, injuri admini si jucatori deopotriva, dar tu esti cel frustrat ca adminii indraznesc sa iti dea gag/ban. XENON a decis ca banul sa fie de o zi, eu am urmat protocolul, ban 30 de minute pentru limbaj. https://imgur.com/a/lQJuhmR Ai aici atasat motivul banului. O zi buna sa ai!
N3rv Postat Iunie 4 Postat Iunie 4 parerea mea e ca reclamatie nu isi are rostul , ai injurat foarte rau si in ultimul hal , plus xenon a luat decizia de 24 de ore ban
Postări Recomandate