LuMi Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 [1]. Nume: Mihai [2]. Nick server: Lu^Mi [3]. Varsta: 28 [4]. LeveL: 18 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Lu^Mi/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Da. mpadurar [7]. De ce doresti admin?: Sa pot ajuta comunitatea cand ceilalti membri sunt inactivi. Am vazut ca serverul nu duce lipsa de STAFF dar am zis ca nu strica inca o mana de ajutor.
Microsoft JewPoint Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 DA! Un jucator/jucatoare care este activ, raspunde jucatorilor la intrebari de bind, este mereu respectuos/a ( nu am vazut sa jigneasca/deranjeze in vreun fel ). Sa fiu sincer, ma gandeam daca depui cerere, sper ca si colegii sa vada la fel situatia! Un mare PRO din partea mea!
FlashLight Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 (editat) Pro! Nu am avut ocazia de a te cunoaste si a iti vedea modul de a interactiona cu staful respectiv comunitatea insa mi-ar face placere sa te avem. Mult succes si bafta noua! Editat Iunie 2 de FlashLight
|X|Repper Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Ma așteptam din moment in moment sa faci cerere , nu am văzut sa încalci regulile , ajuți si jucătorii, deci din partea mea e PRO!
haarpone Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Pro, am observat ca nu incalci regulamentul si ai activtate. Succes
Blacky9 Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 (editat) Pro, Nu te-am prins foarte des pe server, deci de data asta merg pe mana colegilor. Editat Iunie 3 de Blacky9
FCFCSB Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Pro, un foarte de treaba player. Mereu sare in ajutorul celorlalți si ofera informatii celor noi, nu face deranj. 1
VyRuS Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Pro , nu l-am vazut sa incalce regulamentul pana acum si destul de activ .
SicraN Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Nu te-am prins foarte des pe server, deci de data asta merg pe mana colegilor. Pro!
T0x1c Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 50 minutes ago, SicraN said: Nu te-am prins foarte des pe server, deci de data asta merg pe mana colegilor. Pro!
zennik @ZM Postat Iunie 3 Postat Iunie 3 Nu am interacționat des, dar pe sv nu miai atras atenția incalcand careva reguli, activitatea e buna, PRO
SoLuTioNs Postat Iunie 3 Postat Iunie 3 22 hours ago, Dragonasu0 said: CONTRA da abilitate si pleaca +1
Postări Recomandate