Dark @LCS Postat Iunie 15 Autor Postat Iunie 15 RO: — Profesore, îi pedepsiți pe elevi pentru că copiază? — Da, desigur. — Atunci pedepsiți-l pe colegul meu de clasă. — De ce? — Pentru că mi-a copiat toate răspunsurile greșite. EN: — Teacher, do you punish students for copying? — Yes, of course. — Then punish my classmate. — Why? — Because he copied all my wrong answers. 1
Dark @LCS Postat Iunie 16 Autor Postat Iunie 16 RU: — Domnule, cardul dumneavoastră a fost refuzat. — Imposibil, are sentimente. — De unde știți? — Pentru că îmi frânge mereu inima. — Înțeleg perfect. EN: — Sir, your card was declined. — Impossible, he has feelings. — How do you know? — Because he always breaks my heart. — I understand perfectly. 1
Dark @LCS Postat Iunie 17 Autor Postat Iunie 17 RO: — Șefu', am nevoie de o mărire de salariu. — De ce? — Trei companii sunt interesate de mine. — Care dintre ele? — Electricitate, apă și internet. — Cerere aprobată de creativitate. EN: — Boss, I need a raise. — Why? — Three companies are interested in me. — Which ones? — Electricity, water, and internet. — Request approved by creativity. 1
Dark @LCS Postat Iunie 18 Autor Postat Iunie 18 ro: — Fiule, de ce vorbești atât de încet? — Pentru că îmi păstrez vocea. — Și pentru ce? — Ca să pot argumenta când sunt adolescent. — Ăsta e cineva care gândește pe termen lung. en: — Son, why are you speaking so softly? — Because I'm saving my voice. — And what for? — So I can argue when I'm a teenager. — Now that's someone who thinks long-term. 1
Dark @LCS Postat Iunie 20 Autor Postat Iunie 20 RO: „Domnule doctor, mă doare ochiul tare de fiecare dată când beau cafea.” „Înțeleg... și de cât timp se întâmplă asta?” „De câteva luni.” „Am soluția.” „Care este?” „Scoateți lingura din cană înainte să o beți.” EN: "Doctor, my eye hurts a lot every time I drink coffee." "I see... and how long has this been happening?" "For several months." "I have the solution." "What is it?" "Take the spoon out of the cup before drinking it." 1
Dark @LCS Postat Iunie 22 Autor Postat Iunie 22 RO: — Tată, cum m-am născut? — Te-a adus o barză. — Și cine te-a adus? — Încă o barză. — Atunci n-am făcut nimic de generații. EN: — Dad, how was I born? — A stork brought you. — And who brought you? — Another stork. — Then we've been doing nothing for generations. 1
Dark @LCS Postat Iunie 23 Autor Postat Iunie 23 RO: — Chelnerule, ce recomanzi astăzi? — Ieșirea de urgență. — De ce? — Pentru că bucătarul experimentează. — Mai bine adu-mi nota de plată. EN: — Waiter, what do you recommend today? — The emergency exit. — Why? — Because the chef is experimenting. — Better bring me the check. 1
Dark @LCS Postat Iunie 24 Autor Postat Iunie 24 RO: — Dragă, ce ai face dacă aș câștiga la loterie? — Aș păstra jumătate și te-aș părăsi. — Perfect, am câștigat 10 soli. Uite 5. — ... — La revedere. EN: — Honey, what would you do if I won the lottery? — I'd keep half and leave you. — Perfect, I won 10 soles. Here's 5. — ... — Goodbye. 1
Dark @LCS Postat Iunie 25 Autor Postat Iunie 25 RO: — Domnule profesor, ce înseamnă „a ignora”? — Nu știu. — Ce vrei să spui prin „nu știi”? — Exact. — Cred că înțeleg. EN: — Teacher, what does "ignore" mean? — I don't know. — What do you mean you don't know? — Exactly. — I think I understand. 1
Dark @LCS Postat Iunie 26 Autor Postat Iunie 26 RO: — De ce studiezi cu o riglă lângă tine? — Ca să-mi măsori cunoștințele. — Și ce scrie? — Zero centimetri. — Cel puțin ești sincer. EN: — Why do you study with a ruler next to you? — To measure my knowledge. — And what does it read? — Zero centimeters. — At least you're honest. 1
Dark @LCS Postat Iunie 27 Autor Postat Iunie 27 RO: — Domnule ofițer, soția mea a dispărut ieri. Cum arată? Înaltă, frumoasă, inteligentă și amabilă. Chiar așa este? Nu, dar dacă se întoarce, vreau să fie bine dispusă. EN: — Officer, my wife disappeared yesterday. What does she look like? Tall, beautiful, intelligent, and kind. Is that really the case? No, but if she comes back, I want her to be in a good mood. 1
Dark @LCS Postat Iunie 30 Autor Postat Iunie 30 RO: La doctor „Domnule doctor, mă doare ochiul de fiecare dată când beau cafea.” „Ciudat... Ați încercat să scoateți lingurița din cană?” „Nu-i de mirare!” EN: At the doctor's "Doctor, my eye hurts every time I drink coffee." "That's strange... Have you tried taking the spoon out of the cup?" "No wonder!" 1
Dark @LCS Postat Iulie 2 Autor Postat Iulie 2 RO: „Domnule profesor, m-ați pedepsi pentru ceva ce nu am făcut?” „Bineînțeles că nu.” „Ce ușurare!” „De ce?” „Pentru că nu mi-am făcut temele.” EN: "Teacher, would you punish me for something I didn't do?" "Of course not." "What a relief!" "Why?" "Because I didn't do my homework." 1
Dark @LCS Postat Iulie 3 Autor Postat Iulie 3 RO: Un prieten îi spune altuia: „Știi care este cel mai bătrân animal?” „Nu, care?” „Zebra, pentru că este albă și neagră.” EN: One friend says to another: "Do you know which is the oldest animal?" "No, which one?" "The zebra, because it's black and white." 1
Dark @LCS Postat Iulie 4 Autor Postat Iulie 4 RO: „Domnule doctor, mi-e teamă să fiu operat.” „Nu vă faceți griji, este o procedură foarte simplă.” „Mulțumesc, doctore.” „Nu sunt doctorul... Sunt pacientul de alături.” EN: "Doctor, I'm afraid of having surgery." "Don't worry, it's a very simple procedure." "Thank you, doctor." "I'm not the doctor... I'm the patient next door." 1
Dark @LCS Postat Iulie 7 Autor Postat Iulie 7 RO: —Cum ți-a mers examenul? —Grozav! Am greșit un singur răspuns. —Care? —Numele meu. EN: —How did your exam go? —Great! I only got one answer wrong. —Which one? —My name. 1
Dark @LCS Postat Iulie 8 Autor Postat Iulie 8 RO: „Doctore, mă doare tot corpul.” „Unde mă doare?” „Dacă ating aici, mă doare.” „Ți s-a rupt degetul.” EN: "Doctor, my whole body hurts." "Where does it hurt?" "If I touch it here, it hurts." "Your finger is broken." 1
Dark @LCS Postat Iulie 9 Autor Postat Iulie 9 RO: —Domnule profesor, mă pedepsești pentru ceva ce nu am făcut? —Bineînțeles că nu. —Minunat, pentru că nu mi-am făcut temele! EN: —Teacher, are you punishing me for something I didn't do? —Of course not. —That's great, because I didn't do my homework! 1
Dark @LCS Postat Iulie 10 Autor Postat Iulie 10 RO: „De ce plângi?” „Mi-a căzut telefonul în apă.” „Și a funcționat?” „Da... acum se fierbe orezul.” EN: "Why are you crying?" "My phone fell in the water." "And it worked?" "Yes... now the rice cooks." 1
Dark @LCS Postat Luni la 17:34 Autor Postat Luni la 17:34 RO: —Doctore, doctore, mă simt invizibil! —De când? …Doctore, mă auziți? —Următorul pacient. EN: —Doctor, doctor, I feel invisible! —Since when? …Doctor, can you hear me? —Next patient. 1
Dark @LCS Postat Marți la 17:52 Autor Postat Marți la 17:52 RO: „De ce era tristă cartea de matematică?” „Pentru că avea multe probleme.” „Și cartea de istorie?” „Era blocată în trecut.” EN: "Why was the math book sad?" "Because it had a lot of problems." "And the history book?" "It was stuck in the past." 1
Dark @LCS Postat Miercuri la 17:24 Autor Postat Miercuri la 17:24 RO: —Chelnerule, are puiul ăsta Wi-Fi? —De ce întrebi? —Pentru că e bine conectat. —Atunci o să te taxez pentru internet. EN: —Waiter, does this chicken have Wi-Fi? —Why do you ask? —Because it's well connected. —Then I'll charge you for the internet. 1
Dark @LCS Postat Joi la 17:24 Autor Postat Joi la 17:24 RU: „Tată, cum e să ai un fiu atât de frumos?” „Nu știu, întreabă-l pe bunicul tău.” „Ce răspuns minunat!” „O am pe aia pregătită de ani de zile.” EN: "Dad, what's it like having such a handsome son?" "I don't know, ask your grandfather." "What a great answer!" "I've had that one ready for years." 1
Dark @LCS Postat 18 ore în urmă Autor Postat 18 ore în urmă RO: —Iubirea mea, mă iubești pentru frumusețea mea? —Nu. —Atunci pentru inteligența mea? —Nu, îmi place simțul tău al umorului. EN: —My love, do you love me for my beauty? —No. —Then for my intelligence? —No, I like your sense of humor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum