Dark @LCS Postat Mai 11 Postat Mai 11 EN: "Mom, they call me absent-minded at school." "Son, you live in the house across the street." "Oh... that explains why I couldn't find my room." "So why did you go in anyway?" "Because the dog said hello." RO: „Mamă, la școală mă numesc distrat.” „Fiule, tu locuiești în casa de vizavi.” „A... asta explică de ce nu mi-am putut găsi camera.” „Și de ce ai intrat?” „Pentru că câinele ți-a spus salut.” 1
Dark @LCS Postat Mai 12 Autor Postat Mai 12 RO: Un hoț intră prin efracție într-o casă și strigă: -"Nimeni să nu se miște!” Iar o statuie răspunde: -"Relaxează-te, campionule... Nu m-am mai mișcat de 15 ani.” EN: A thief breaks into a house and shouts: -"Nobody move!" And a statue replies: -"Relax, champ... I haven't moved in 15 years." 1
Dark @LCS Postat Mai 13 Autor Postat Mai 13 RO: -Domnule doctor, mă doare ochiul de fiecare dată când beau cafea.” „E grav.” -Ce e în neregulă cu ea?” „Lingurița e încă în cană.” -Ah... asta explică vederea mea încețoșată.” EN: -"Doctor, my eye hurts every time I drink coffee." "That's serious." -"What's wrong with it?" "The spoon is still in the cup." -"Ah... that explains my blurry vision." 1
Dark @LCS Postat Mai 14 Autor Postat Mai 14 RO: -„Draga mea, cred că ești dependentă de telefonul tău.” „Deloc.” -„Atunci de ce dormi cu el?” „Pentru că mi-ai spus să-mi urmez visele.” -„Doarme-te pe canapea.” EN: -"Honey, I think you're addicted to your phone." "Not at all." -"Then why do you sleep with it?" "Because you told me to follow my dreams." -"Just go to sleep on the couch." 1
Dark @LCS Postat Mai 16 Autor Postat Mai 16 RO: — Profesore, mă pedepsești pentru ceva ce nu am făcut? — Bineînțeles că nu. — E bine… — Ce n-ai făcut? — Temă. EN: — Teacher, are you punishing me for something I didn't do? — Of course not. — That's good… — What didn't you do? — The homework. 1
Dark @LCS Postat Mai 18 Autor Postat Mai 18 RO: — Tată, cum e să ai un fiu atât de frumos? — Nu știu, fiule, întreabă-l pe bunicul tău. — Ce-ar fi dacă aș întreba-o pe mama? — Hai să nu stricăm familia. — Acum înțeleg de ce nu arăt ca tine. EN: — Dad, what's it like having such a handsome son? — I don't know, son, ask your grandfather. — What if I ask Mom? — Let's not ruin the family. — Now I understand why I don't look like you. 1
Dark @LCS Postat Mai 20 Autor Postat Mai 20 RO: — Chelnerule, puiul ăsta are un gust ciudat. — Desigur, domnule, e pui în vin. — Atunci adu-mi încă unul… — De ce? — Pentru că ăsta e deja beat. EN: — Waiter, this chicken tastes strange. — Of course, sir, it's chicken in wine. — Then bring me another one… — Why? — Because this one's already drunk. 1
Dark @LCS Postat Mai 21 Autor Postat Mai 21 EN: — My love, I dreamt you gave me a car. — How sweet. — And what does it mean? — That you should keep dreaming. — Well… at least it was a sports car. RO: — Iubirea mea, am visat că mi-ai dat o mașină. — Ce drăguț. — Și ce înseamnă? — Că ar trebui să continui să visezi. — Ei bine... măcar era o mașină sport. 1
Dark @LCS Postat Mai 22 Autor Postat Mai 22 RO: Un bărbat intră într-o sală de sport și întreabă: „Ce aparat recomanzi pentru a impresiona fetele?” „ATM-ul.” „Și îți pune picioarele la treabă?” „Nu, dar deschide inimile.” EN: A man walks into a gym and asks: "What machine do you recommend for impressing girls?" "The ATM." "And does it work your legs?" "No, but it opens hearts." 1
Dark @LCS Postat Mai 24 Autor Postat Mai 24 RO: — Domnule ofițer, mi-a fost furat telefonul mobil. — Era încuiat? — Da, de aceea sunt trist… — Pentru că a fost furat? — Nu, pentru că hoțul îl poate debloca. EN: — Officer, my cell phone was stolen. — Was it locked? — Yes, that's why I'm sad… — Because it was stolen? — No, because the thief can unlock it. 1
Dark @LCS Postat Mai 25 Autor Postat Mai 25 RO: — Mamă, am luat nota 0 la examen. — Ce? — Păi... profesorul a spus că nota 0 nu există. — Și ce dacă? — Nu mi-a dat „nicio dovadă științifică”. — Du-te și spelă vasele, om de știință. EN: — Mom, I got a 0 on the exam. — What? — Well… the teacher said that 0 doesn't exist. — So what? — He gave me “no scientific evidence.” — Go wash the dishes, scientist. 1
Dark @LCS Postat Mai 26 Autor Postat Mai 26 RO: — Dragă, arăt grasă în rochia asta? — Nu, dragostea mea. — Ești atât de drăguță. — Rochia e uzată. — Dormi afară. EN: — Honey, do I look fat in this dress? — No, my love. — You're so sweet. — The dress is worn out. — Sleep outside. 1
Dark @LCS Postat Mai 27 Autor Postat Mai 27 RO: — Care este cea mai mare abilitate a ta? — Să adormi repede. — Și cum reușești? — Ușor… Închid ochii în timpul orelor. — Perspective excelente de carieră. EN: — What's your greatest skill? — Falling asleep quickly. — And how do you do it? — Easy… I close my eyes in class. — Excellent career prospects. 1
Dark @LCS Postat Mai 28 Autor Postat Mai 28 RO: — Hei, de ce alergi cu un scaun? — Pentru că au spus că e o cursă de mobilă. — Și cine câștigă? — Comoda, ca întotdeauna. EN: — Hey, why are you running with a chair? — Because they said there was a furniture race. — And who's winning? — The dresser, as always.
Dark @LCS Postat Mai 29 Autor Postat Mai 29 EN: — Mom, people online say I'm ugly. — Don't pay any attention to it, son. — Do you think they're exaggerating? — No… I think they already know you. — Thanks for the emotional support. RO: — Mamă, oamenii de pe internet spun că sunt urât. — Nu-i acorda atenție, fiule. — Crezi că exagerează? — Nu... Cred că te cunosc deja. — Mulțumesc pentru sprijinul emoțional. 1
Dark @LCS Postat Mai 30 Autor Postat Mai 30 RO: — Domnule, câinele dumneavoastră aleargă după oameni pe biciclete. — Imposibil. — De ce? — Pentru că nici măcar câinele meu nu știe să meargă pe bicicletă. — … EN: — Sir, your dog chases people on bicycles. — Impossible. — Why? — Because my dog doesn't even know how to ride a bicycle. — … 1
Dark @LCS Postat Iunie 1 Autor Postat Iunie 1 RO: — Profesore, mă poți pedepsi pentru ceva ce nu am făcut? — Nu, desigur că nu. — Ce ușurare! — Ce nu ai făcut? — Învață pentru examen. EN: — Teacher, can you punish me for something I didn't do? — No, of course not. — What a relief! — What didn't you do? — Study for the exam. 1
Dark @LCS Postat Iunie 2 Autor Postat Iunie 2 RO: — Doctore, am o problemă cu memoria. — De când? — De când ce? — Ce? — Vedeți, asta e problema. EN: — Doctor, I have a memory problem. — Since when? — Since when what? — What? — You see, that's the problem. 1
Dark @LCS Postat Iunie 4 Autor Postat Iunie 4 RO: — Tată, ce e ironia? — Când mama ta îmi spune să nu mai cheltuiesc bani. — De ce? — Pentru că o spune în timp ce își cumpără pantofi. — Acum înțeleg. EN: — Dad, what's irony? — When your mom tells me to stop spending money. — Why is that? — Because she says it while buying shoes. — Now I understand. 1
Dark @LCS Postat Iunie 5 Autor Postat Iunie 5 RO: — Domnule chelner, este acest pește proaspăt? — Desigur, domnule. — Atunci de ce miroase atât de puternic? — Pentru că încă nu a învățat să înoate în parfum. EN: — Waiter, is this fish fresh? — Of course, sir. — Then why does it smell so strong? — Because it hasn't yet learned to swim in perfume. 1
Dark @LCS Postat Iunie 6 Autor Postat Iunie 6 RO: — Șefu', am întârziat pentru că am visat că lucrez. — Și ce dacă? — Visul a fost atât de frumos încât nu am vrut să mă trezesc. — Perfect, acum visează că ești concediat. — EN: — Boss, I'm late because I dreamt I was working. — So what? — The dream was so good I didn't want to wake up. — Perfect, now dream you get fired. — 1
Dark @LCS Postat Iunie 8 Autor Postat Iunie 8 RO: — De ce ai întârziat la serviciu? — Pentru că am visat că lucrez. — Și atunci? — M-au pus să lucrez ore suplimentare. — Un nivel incredibil de angajament. EN: — Why were you late for work? — Because I dreamt I was working. — So? — They made me work overtime. — Incredible level of commitment. 1
Dark @LCS Postat Iunie 9 Autor Postat Iunie 9 RO: — Mamă, ce înseamnă „nerușinat”? — Întreabă-l pe tatăl tău. — Tată, ce înseamnă „nerușinat”? — Cineva care continuă să vorbească chiar și după ce știe răspunsul. — Oh... EN: — Mom, what does "shameless" mean? — Ask your father. — Dad, what does "shameless" mean? — Someone who keeps talking even after they know the answer. — Oh... 1
Dark @LCS Postat Iunie 11 Autor Postat Iunie 11 RO: — Hei, de ce porți un ceas la încheietura mâinii drepte? — Pentru că nu se mai potrivește la încheietura mea stângă. — Asta are sens. — Mulțumesc că ai înțeles cum e să mă chinui. — Cu plăcere. EN: — Hey, why are you wearing a watch on your right wrist? — Because it doesn't fit on my left anymore. — That makes sense. — Thanks for understanding my struggle. — You're welcome. 1
Dark @LCS Postat Iunie 12 Autor Postat Iunie 12 RO: — Doctore, mă simt ca un câine. — De când? — De când eram cățeluș. — Asta complică diagnosticul. — Uf. EN: — Doctor, I feel like a dog. — Since when? — Since I was a puppy. — That complicates the diagnosis. — Woof. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum