Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

PRO te descurci si esti si de treaba

Editat de N3rv
  • Like 2
Postat (editat)

pro, baiat bun se descurca

Editat de xan
  • Like 1
  • Confuz 1
Postat (editat)

Pro you are doing well and are active  Good luck

Editat de ZANIGIO
  • Like 2
Postat (editat)

Din partea mea primești un CONTRA , din simplu motiv, ca toate vorbele mele și sfaturile pe care le-am oferit  au fost foarte de ne folos pentru tine și ai încălcat multe din ele și pe server și pe discord, am observat pe server comportamentul tău fata de playeri, comenzile le acorzi la timp dar mereu ești prea agitat și nu ești atent la chat plus ca nu știi sa îți controlezi nervii și ajungi la o cearta, de activitate nu zic nimic e stabila., dar încearcă sa lucrezi la comportament si fii puțin mai profesionist și calm, nu exagera, succes 

Editat de zennik
  • Like 2
Postat

Contra, am vazut cand ai avut scapari atat pe chatul de cs, cat si pe cel de discord; dai un exemplu prost jucatorilor

• Like 2
Postat (editat)

Contra, din punctul meu de vedere un membru staff mai ales care-si dorește sa evolueze pe server ca membru staff, trebuie sa fie un exemplu pentru playeri si sa evite certurile prostești sau discuțiile in care nu este implicat direct si sa rămână imparțial. In seara aceasta ai demonstrat contrariul si chiar ai fost atenționat de un superior cu timeout.

Ps: Cand esti pe voice cu cineva care face live, ar fi bine sa nu înjuri playerii. Mai ales cand live ul este postat la secțiunea "live" pe discore.

Editat de kajimaru
  • Like 3
Postat

Pro, you're active and doing great. Good luck!

• Like 2
Postat

Pentru că este treapta care duce la administrator voi da pro, cu mentiunea ca până la următoarea cerere de upgrade sa rezolvi și problemele care au fost evidențiate mai sus. Succes și spor la joc.

• Like 3
Postat

Pro, cu conditia sa nu te mai certi cu lumea ca nu da bine deloc pentru echipa de STAFF, mai ales cand vad playerii discutia.

• Like 2
Postat

Salut, iti voi acorda cu indulgență un Pro cu toate ca stii si tu bine ce ai merita in momentul de față, as dorii daca vei căpăta acest grad sa te maturizezi putin si sa iei mai in serios treburile administrative, fi mai atent la playeri decat la joc pentru ca ăsta este scopul tuturor celor din staff, sa facem un joc frumos si placut pentru playeri, nu sa ne avantajam pe noi, nu mai fi recalcitrant cu playerii si explica le detaliat si elevat situatiile, spor in continuare si sper sa iei de seamă ce ti am spus aici pentru ca am si colegi mai sus cu multă experiență si nu vorbesc degeaba😘

• Like 2
Postat

Sincer mi-a fost greu sa aleg un răspuns clar având in vedere toate lucrurile evidențiate de colegii noștri, însă am ales să îți dau PRO din simplul fapt ca poate odată cu up-ul sa te axezi mai mult pe ce ai de facut si sa mai apleci si un pic urechea la ce spun ceilalți! Succes 

• Like 1
Postat

Din ce am discutat cu tine pana in acest moment mi-am dat seama ca esti foarte devotat serverului, deci votul meu este PRO!

Totusi, sa iei in considerare si ce ti-au scris colegii tai mai sus, pentru ca sunt sigur ca sunt pareri constructive.

• Like 2
Postat

Pro!

cu toate ca ai depus cerere de absenta de 5 luni spre permanent

Postat

contra,ai cerere de absenta spre permanent deci vei primii remuve la grad si daca te intorci dupa 5 luni vei primii tot helper!

Postat

Contra, ai cerere de absența  spre permanent 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate