Kent8Scurt Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 (editat) [1]. Numele vostru: Marius [2]. Numele de pe server:Kent8Scurt [3]. Varsta:20 [4]. Level:13 [5]. Ai citit regulamentul ? :mpadurar [6]. Link Gametrakerhttps://www.gametracker.com/player/Kent8scurt/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. De ce doresti admin?:Imi doresc admin deoarece multi jucatori in timpul in care adminii nu sunt online nu respecta regulamentul si deranjeaza si alti jucatori care doresc un gameplay linistit. In primul rand imi doresc admin deoarece sunt o persoana deschisa si consider ca o sa ma inteleg bine cu playerii iar de multe ori sunt pus intr o situatie in care as vrea sa iau masuri dar nu pot si trebuie sa apelez la ajutorul unui admin . In al doilea rand imi place aceasta comunitate , oamenii sunt deschisi si de "gasca" ceea ce ma face sa intru pe server sa ma distrez dar si sa ajut restul jucatorilor. in concluzie bursuc trage de mine sa aplic pentru admin Editat Aprilie 15 de skaraotki
zuky Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 (editat) refa cererea in campania de admin free! T/C Editat Aprilie 15 de skaraotki 1
Postări Recomandate